fbpx

Building Green - bæredygtigt fællesskab

Af Birger Kristoffersen, arkitekt og bestyrelsesmedlem i Foreningen Bofællesskab.dk
 
I år var temaet for den årlige Building Green konference og udstilling: "bæredygtigt fællesskab". Hvert år præsenterer byggebranchen grønne løsninger i byggeriet på Building Green. Det nye i år var at man havde kædet det sammen med den måde vi kan leve sammen på i fællesskaber. Der blev præsenteret og talt meget om bofællesskaber. Der var ikke meget nyt for os der til dagligt arbejder med eller bor i bofællesskaber eller økosamfund - det vigtige var imidlertid at nu taler ALLE om fællesskabsorienterede boformer. som en væsentlig forudsætning or bæredygtig udvikling. Det gælder politikere, arkitekter, byggeindustri, developere og måske vigtigst af alt investorerne. 
 
Vi har i Bofællesskab.dk og LØS nu et rigtig godt afsæt for at bringe vores erfaringer ud til inspiration for alle de interesserede og dermed presse på for den nødvendige omstilling af samfundet. Flere talere på konferencen understregede at fællesskab er en nødvendighed for at skabe en bæredygtig omstilling - vi er så enige....
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.