fbpx

X

Vil du hjælpe nye bofællesskaber på vej?

Af Rudy Madsen, administrator hos Bofællesskab.dk

Hos Bofællesskab.dk kan man nu oprette en match profil med informationer om, hvilke ønsker man har til et kommende bofællesskab. Blandt andet kan man angive, hvor i landet man ønsker at bo. Der er allerede cirka 120 personer fra hele landet, der har oprettet en profil. De personer, der har nogenlunde samme matchprofil, bliver inviteret til et opstartsmøde, hvor man får mulighed for at aftale med andre i denne gruppe, om og hvordan man igangsætter en opstartsproces.

Bofællesskab.dk vil gerne være med til, at de personer, der måtte ønske det, får mulighed for at danne grupper, der er i stand til at starte en proces hen imod etablering af et bofællesskab. Alt for tit har vi hørt, at folk lader være med at tage initiativet, fordi de mener, det er for stor en opgave. Vi vil gerne være med til at gøre opgaven overkommelig og overskuelig.

Derfor søger vi dig, som har lyst til at være opstarts-ambassadør. Du bor allerede i et bofællesskab og har lyst til at stille op som mødefacilitator for en opstartsgruppe, der har interesse i at oprette et bofællesskab i dit område. Vi forestiller os ca. 3 opstartsmøder.

Der vil blive afholdt introduktionsmøder for kommende opstarts-ambassadører, hvor vi giver værktøjer til, hvordan man kan afholde opstartsmøderne. Du behøver ikke at vide alt, men blot have lyst til at styre et møde og skabe en god stemning, så mødedeltagerne har lyst til at ses igen. Det vil også være fint, om du kunne fortælle om egne erfaringer og ideer, som kan inspirere gruppen til yderligere arbejde.

Vi vil gøre opmærksom på, at det er frivilligt arbejde. Dog refunderes eventuelle transportudgifter ifm. møderne

Har du lyst til at være opstartsambassadør, skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.


Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.