fbpx

Generalforsamling i Foreningen Bofællesskab.dk

Foreningen har nu eksisteret i over et år og det er gået over al forventning. Dels er successen båret af en global interesse for bofællesskaber og andre fællesskabsorienterede boformer og dels er der i Danmark en særlig interesse for at deltage i foreningslivet omkring bofællesskaber.

Generalforsamlingen i år afholdes i Ebeltoft på Djursland i Grobunds lokaler, hvor der arbejdes hårdt på at få både et arbejds- og et bofællesskab op at stå. Læs mere om Grobund her.

Foreningen Bofællesskab.dk har nu haft over et år til at få fodfæste og det er selvfølgelig hårdt og langstrakt, når det skal gøres med frivillig arbejdskraft og i fritiden. Dog er kredsen omkring foreningen stærke i troen og entusiastisk i tilgangen til resultaterne, at alle er fulde af fortrøstning og forhåbning om fremtiden.

En af de mange tiltag, der er i gang og skal færdiggøres inden generalforsamlingen er et oplæg til en vision og mission for foreningen. Det er et spændende arbejde og vi glæder os rigtig meget til at diskutere hele grundlaget for vores forening med medlemmerne på generalforsamlingen.

Vi arbejder også på at etablere et sommertræf, som skal afholdes den 17. august 2019 på Fyn. Her håber vi at starte en tradition. Det vil være fantastisk at kunne mødes en gang om året til debatter, oplysning, workshops, udstillinger, foredrag, musik, dans og festligt samvær. I de kommende måneder bliver der sammensat et program, der bliver offentliggjort inden sommerferien.

Bliv medlem inden generalforsamlingen


Hvis du vil deltage på generalforsamlingen, skal du være medlem.

Du kan blive medlem her, eller du kan tegne et medlemskab på selve dagen, lige inden generalforsamligen starter.

Klik på knappen og se, hvilket medlemskab, der passer til dig og dit bofællesskab.


Bofællesskab.dk

Sekretariat:
Sædekildegårdvej 1
5250 Odense SV

CVR: 39326086

Kontakt

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her

Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her