fbpx

Inviter bofællesskaberne indenfor

Frikøbing under etablering Foto: Anna Falkenstjerne Beck

Af Anna Falkenstjerne Beck, Erhvervs PhD om bofællesskaber og bestyrelsesmedlem i Foreningen Bofællesskab.dk

Her kan du se publikationen ’Inviter bofællesskaberne indenfor’. Den handler om planlægning og etablering af bofællesskaber, baseret på dele af den viden jeg har opnået ved at følge fire grupper, der var i gang med at skabe et bofællesskab samt en undersøgelse af en række allerede etablerede bofællesskaber. Det var igennem PhD projekt ’At bo i fællesskab’ at undersøgelserne blev foretaget. Jeg fulgte bl.a. Frikøbing (billedet) og Karise Permatopia i deres forskellige etableringsfaser, dvs. hvad og hvordan gjorde grupperne i forhold til værdi- og visionsgrundlag, organisering, opbygning af sociale relationer og gruppe dynamik og hvordan fik de det hele bygget. Publikationen henvender sig til alle interesserede, herunder kommuner der ønsker at tiltrække nye fællesskabsorienterede boligformer.

Læs publikationen her: Beck, Anna Falkenstjerne: ”Inviter bofællesskaberne indenfor. Planlægning og etablering af bofællesskaber” https://kubenman.dk/media/3391188/inviter-bofaellesskaberne-indenfor-september-2019.pdf

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.


Se også

Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.