fbpx

Arbejdsgrupper

Arbejdsgrupper

Udviklingen af foreningen og hjemmesiden foregår ved at medlemmerne deltager i arbejdsgrupper og diskuterer, hvordan man ønsker organisationen udvikler sig. Arbejdsgrupper kan mødes fysisk eller online og arbejde med det eller de emner, gruppens område er.

Når man ønsker at søsætte et projekt og man har sikret sig, at arbejdskommissoriet ligger inden for foreningen formål, går man bare i gang. Når resultatet er egnet til præsentation, ser bestyrelsen for foreningen på det, og falder det i tråd med foreningens formål, strategi og vision, er projektet en realitet.

For projekter, der kræver finansiering, er det typisk, at arbejdsgruppen selv finder de nødvendige midler ved at fundraise eller finde sponsorat.

Vidensbank

Gruppen arbejder med indsamling og strukturering af data, der skal tilbydes på hjemmesiden. 

Meld dig ind i gruppen

Projektgruppen

Denne gruppe har eksisteret siden det blev en realitet, at foreningen modtog støtte fra Realdania. Gruppen arbejder med indsamling af data til databasen, som dels kan kvantificere og dels kvalificere indholdet.

Meld dig ind i gruppen

Økonomi og fundraising

Gruppens opgave er at arbejde generelt med foreningens økonomiske bæredygtighed. 

Meld dig ind i gruppen

Arrangementsgruppe

Det er foreningens ønske, at der afvikles en række arrangementer, som har relevans for bofællesskaberne rundt i landet. Det kan være af underholdsmæssige karakter, men også undervisning og foredrag.

Meld dig ind i gruppen

Netværksgruppe

Det er af vigtig betydning for bofællesskabernes og især hele fællesskabsbevægelsens udvikling, at der arbejds i netværk af den ene eller anden slags. Arbejdsgruppen her arbejder med ideer til netværk, der kan søsættes i Bofællesskab.dk's regi.

Meld dig ind i gruppen

Startpakke gruppe

Bofællesskab.dk vil tilbyde bofællesskaber in spe at modtage en startpakke, der indeholder alle relevante dokumeter, værktøjer, ideer, metoder, modeller og erfaringer fra andre, som gør opstartsprocessen lettere. Arbejdsgruppen skal arbejde med udviklingen af denne startpakke.

Meld dig ind i gruppen

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Vi tror på grupper

Når man arbejder i grupper, sker der en synergi, en dynamisk forvandling, som får den enkelte deltager til at føle, at det hele vokser. 
Bofællesskab.dk består af mange grupper, som alle arbejder for samme sag, nemlig at styrke og understøtte fællesskaber. Har du lyst til at være med i en arbejdegruppe, skal du bare udvælge, hvad du vil arbejde med og meld dig ind i gruppen.

Bofællesskab.dk

Sekretariat:
Sædekildegårdvej 1
5250 Odense SV

CVR: 39326086

Kontakt

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her

Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her