fbpx

Arbejdsgrupper

Arbejdsgrupper

Udviklingen af foreningen og hjemmesiden foregår ved at medlemmerne deltager i arbejdsgrupper og diskuterer, hvordan man ønsker organisationen udvikler sig. Arbejdsgrupper kan mødes fysisk eller online og arbejde med det eller de emner, gruppens område er.

Når man ønsker at søsætte et projekt og man har sikret sig, at arbejdskommissoriet ligger inden for foreningen formål, går man bare i gang. Når resultatet er egnet til præsentation, ser bestyrelsen for foreningen på det, og falder det i tråd med foreningens formål, strategi og vision, er projektet en realitet.

For projekter, der kræver finansiering, er det typisk, at arbejdsgruppen selv finder de nødvendige midler ved at fundraise eller finde sponsorat.

Hjemmesiden

Gruppen arbejder med indsamling og strukturering af data, der skal tilbydes på hjemmesiden.

Projektgrupper

Disse grupper har hver deres formål og arbejdsgrundlag. En gruppe arbejder med indsamling af data til databasen, som dels kan kvantificere og dels kvalificere indholdet. En anden gruppe arbejder med at skabe grundlag for, at Bofællesskab.dk kan have fast deltagelse på Folkemødet på Bornholm. 

Økonomi og fundraising

Gruppens opgave er at arbejde generelt med foreningens økonomiske bæredygtighed. 

Arrangementsgruppe

Det er foreningens ønske, at der afvikles en række arrangementer, som har relevans for bofællesskaberne rundt i landet. Det kan være af underholdsmæssige karakter, men også undervisning og foredrag.

Netværksgruppe

Det er af vigtig betydning for bofællesskabernes og især hele fællesskabsbevægelsens udvikling, at der arbejds i netværk af den ene eller anden slags. Arbejdsgruppen her arbejder med ideer til netværk, der kan søsættes i Bofællesskab.dk's regi.

Startpakke gruppe

Bofællesskab.dk vil tilbyde bofællesskaber in spe at modtage en startpakke, der indeholder alle relevante dokumeter, værktøjer, ideer, metoder, modeller og erfaringer fra andre, som gør opstartsprocessen lettere. Arbejdsgruppen skal arbejde med udviklingen af denne startpakke.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Bliv frivillig i Bofællesskab.dk


Vil du gøre en forskel i en almennyttigt forening, der understøtter og fremmer fællesskabsorienterede boformer i Danmark?

Vi tror på grupper

Når man arbejder i grupper, sker der en synergi, en dynamisk forvandling, som får den enkelte deltager til at føle, at det hele vokser. 
Bofællesskab.dk består af mange grupper, som alle arbejder for samme sag, nemlig at styrke og understøtte fællesskaber. Har du lyst til at være med i en arbejdegruppe, skal du bare udvælge, hvad du vil arbejde med og meld dig ind i gruppen.