fbpx

Bæredygtighed & Modstandsdygtighed Festival - en ny festival på Sydfyn!

I år bliver en ny festival født på Sydfyn!

Mens sensommeren og efteråret tryller modne æbler og svampe frem, tryller Sydfyn en månedlang læringsfestival frem som løber fra d. 11. september - 11. oktober 2020!

Festivalen ønsker at give dig konkrete og praktiske redskaber til at få bæredygtighed og modstandsdygtighed ind i hverdagslivet! 

Det smukke Sydfyn vil danne rammen for denne oplevelse.

Festivalen er bygget op omkring 7 tracks som udforsker det bæredygtige, modstandsdygtige hverdagsliv fra forskellige vinkler. Hvert track består af talks og workshops, og der er sammensat et sprødt program med nationale og lokale foregangs personer inden for hvert område.

De 7 tracks er:

DYRK Her lærer du at dyrke mad på det areal du nu har - i vindueskarmen, i parcelhushaven, i den store baghave eller på en mark!

SANK-LAV-SPIS Her lærer du at samle mad ude i naturen og tilberede det, så det kan fylde en god del af din hverdagskost!

INDRE OMSTILLING Det som sker ude i verden sker også inde i os selv. Du vil opleve dette Track som et retreat - naturens spaophold - hvor vi kigger indad, vitaliserer vores relation til naturen og menneskene omkring os 

PREPPING Her lærer du praktiske og håndgribelige værktøjer til at tørre, fermentere, sylte og alt derimellem; simpelthen hvordan vi opbevarer alt det høstede.

ØKONOMISK OMSTILLING Her kigger vi på cirkulær økonomi, at omstille gældfrihed, egen økonomi, bytte, selvforsyning m.v.; at tænke alternativt om vores økonomi. Vi kigger på metoder og ændringer der er tilgængelige for alle.

ZERO WASTE Dette track giver dig redskaberne til at lave dine egne produkter - om det er essentielle hverdagsting eller mere luksuriøse produkter. Sæbe, tandpasta, vaskepulver, kropsolier - alt sammen af det vi har inde for rækkevidde!

FÆLLESSKABENDE Dette track vil som afslutning på hvert af de øvrige seks tracks skabe rammerne om en række samtalesaloner, som giver mulighed for at mødes med de andre festivaldeltagere og sammen indgå i meningsfulde samtaler omkring refleksioner fra festivalen, diskutere løsninger til omstilling, og skabe et fundament for fremtidigt fællesskab


ONLINE - Alle tracks med deres talks og workshops vil være frit tilgængelige som webinars på vores hjemmeside. Så har du ikke mulighed for at komme til Sydfyn, kan du opleve hele festivalen online. 

Du kan læse mere om festivalen, se programmet og købe din billet påwww.bæredygtighed-modstandsdygtighed.dk

Kærligste hilsner 

Dicte

på vegne af Bæredygtighed og Modstandsdygtighed Festival

Facebook

Detaljer

Startdato 11-09-2020
Slutdato 11-10-2020
Max deltager antal Ubegrænset
Pris pr. person Gratis
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.