fbpx

Bofællesskabet – en livsstil (København)

Bofællesskabet i nutidens Danmark er både en boligform og en livsstil, hvor fællesskabet, trygheden ved at kende sine naboer og at dele grundlæggende værdier er i højsæde. Eller gad du godt, at du et par gange om ugen kunne gå i fælleshuset og få serveret maden, mod at du selv tog en tørn på madlavningsholdet hver anden måned? Så er bofællesskabet måske noget for dig. Men hvad er det i tiden, der får stadig flere danskere til at flytte i bofællesskab? Og hvad er forskellene på et bofællesskab, et kollektiv og et flerfamiliehus?

Hvad sker der i vores samfund som gør, at vi flytter sammen på tværs af generationer? Hvad er skænderierne og skønhederne, når man bor på denne måde?

Ph.d. og cand.mag. i visuel kultur Anna Falkenstjerne Beck gør os klogere på, hvad i vores samfund der gør, at vi flytter sammen på tværs af generationer. Og hvad skænderierne og skønhederne ved at bo på denne måde er.

Fredag 14/9 kan du til 'VIDENSMARATHON' få fyldt op med faglighed og vinkler på mødet mellem generationer, når fem forskere deler ud af deres viden i korte foredrag. Formatet er 45 minutters oplæg efter fulgt af 15 minutter med mulighed for at stille spørgsmål. Du kan købe billet til ét eller flere af foredragene i løbet af dagen.

Detaljer

Startdato 14-09-2019 11:00
Slutdato 14-09-2019 12:00
Max deltager antal Ubegrænset
Pris pr. person Kr.60,00
Sted AU, Campus Emdrup, bygning D, lokale D169,
Kr.60,00
Der er lukket for nye tilmeldinger