fbpx

FREDAGE MED FÆLLESSKAB - Fælles forbrug/fælles opgaveløsning

FÆLLES FORBRUG/FÆLLES OPGAVER

Hvordan deler vi fællesudgifterne? Og hvordan fordeler vi fælles opgaver, hvor alle gør deres bedste og alligevel yder forskelligt?

Som bofællesskab på vej er der nogle afgørende valg at træffe om den daglige praktiske virkelighed i det kommende fællesskab. Lad os høre, hvordan de gør i et par eksisterende bofællesskaber.

Et bofællesskab fortæller f.eks. at de har organiseret sig således at..
ALLE SKAL yde noget (rød)
VI FORVENTER NOGET (gul)
-og har FOKUS PÅ MULIGHEDER (grøn)

FREDAGE MED FÆLLESSKAB 

Et uformelt forum for folk, der bor i fællesskab - eller er på vej til det. Vi mødes og diskuterer ud fra et emne, der vedrører vores hverdag, sammen. Et par korte oplæg giver inspiration til de spørgsmål, der skal diskuteres. Vi mødes fredag eftermiddage, ca. halvanden time. Det kræver ikke andet end lyst til at dele erfaringer og lære af andres.  Skabe et levende netværk. De første emner er FÆLLESSPISNINGSORDNINGER; PILERENSNING HVAD ER BOFÆLLESSSKAB.DK og FÆLLES OPGAVER/FÆLLES FORBRUG.

Forslag til andre emner modtages gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

FREDAGE MED FÆLLESSKAB webinarer arrangeret i samarbejde med LØS (Landsforeningen af Øko Samfund)

Arrangementsoversigt

Start dato 26-03-2021 15:30
Maks pladser
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.