fbpx

FREDAGE MED FÆLLESSKAB - Hvad er Bofællesskab.dk

Hvad er bofællesskab.dk

Det er en forening. Det er en hjemmeside. Det er et netværk, en interesseorganisation og meget andet. Der er en masse mennesker, der har gang i projekter, forskellige samarbejder, opbygning af vidensbank og opstartspakker m.m. Et af de store projekter går på kortlægning af de danske bofællesskaber i samarbejde med BUILD.
Kom og hør, hvad du/I kan bruge Bofællesskab.dk til og hvordan du kan bidrage og deltage i det spændende og interessante arbejde.

FREDAGE MED FÆLLESSKAB 

Et uformelt forum for folk, der bor i fællesskab - eller er på vej til det. Vi mødes og diskuterer ud fra et emne, der vedrører vores hverdag, sammen. Et par korte oplæg giver inspiration til de spørgsmål, der skal diskuteres. Vi mødes fredag eftermiddage, ca. halvanden time. Det kræver ikke andet end lyst til at dele erfaringer og lære af andres.  Skabe et levende netværk. De første emner er FÆLLESSPISNINGSORDNINGER; PILERENSNING HVAD ER BOFÆLLESSSKAB.DK og FÆLLES OPGAVER/FÆLLES FORBRUG.

Forslag til andre emner modtages gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

FREDAGE MED FÆLLESSKAB webinarer arrangeret i samarbejde med LØS (Landsforeningen af Øko Samfund)

Arrangementsoversigt

Start dato 02-04-2021 15:30
Maks pladser
Tilmeldt 15
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.