fbpx

FREDAGE MED FÆLLESSKAB - Kunst og Kultur

Kunst og kultur i fællesskab

Kunst og kultur er en væsentlig del livet i mange bofællesskaber. Ved dette webinar vil dele erfaringer i hele spektret mellem at have kunst der omgiver os til at udøve kunst og bibringe hinanden kulturelle oplevelser. 
Birger Lilja Kristoffersen fra Bofællesskabet Lille Grundet vil give en kort intro om deres erfaringer med kunstnerisk udsmykning af Lille Grundet og så vil ordet være frit til udveksling af erfaringer og inspiration fra alle!

FREDAGE MED FÆLLESSKAB - PÅ ZOOM

Et uformelt forum for folk, der bor i fællesskab - eller er på vej til det. Vi mødes og diskuterer ud fra et emne, der vedrører vores hverdag, sammen. Et par korte oplæg giver inspiration til de spørgsmål, der skal diskuteres. Vi mødes fredag eftermiddage, ca. halvanden time. Det kræver ikke andet end lyst til at dele erfaringer og lære af andres.  Skabe et levende netværk. De første emner er FÆLLESSPISNINGSORDNINGER; PILERENSNING HVAD ER BOFÆLLESSSKAB.DK og FÆLLES OPGAVER/FÆLLES FORBRUG.

Forslag til andre emner modtages gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

FREDAGE MED FÆLLESSKAB webinarer arrangeret i samarbejde med LØS (Landsforeningen af Øko Samfund)

Arrangementsoversigt

Start dato 18-06-2021 15:30
Slut dato 18-06-2021 17:00
Maks pladser
Tilmeldt 3
Sidste frist 17-06-2021 16:10
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online

Information om stedet: ZOOM online

Online møde på ZOOM konferencesystem.

Før mødet starter, får du tilsendt en mail med informationer om, hvordan du deltager i dette online møde på ZOOM. I mailen vil der være et link, du skal trykke på, så du kommer direkte til konferencesystemet.

Sådan kommer du i gang med Zoom

Klik på det mødelink, du har modtaget fra Bofællesskab.dk
Sig ja, når den beder dig åbne Zoom programmet eller installer Zoom programmet, hvis det er dit første Zoommøde.
Godkend at Zoom får adgang til brug af din mikrofon og kamera på din computer. “Join with video” og “Join with computer audio”.

Du er nu klar til at deltage i ZOOM mødet.

Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.