fbpx

Generationsoverskridende middag

Er du til mormormad, 80’erkost, veganerretter eller fremtidsmad med orme og grøntsager? Der er få ting, der siger mere om, hvilken generation, vi tilhører, end det vi spiser. Vores forhold til maden både splitter og samler os, for nye generationer har nye principper for, hvad god, sund og etisk mad vil sige – mens de samtidig bygger videre på traditionerne fra deres barndomskøkkener. Derfor er et møde omkring maden et godt udgangspunkt for en aften, der sætter fokus på nogle af de ting, der er vigtigst for forskellige generationers forhold til hinanden. På de problemer, vi kun kan løse sammen på tværs af generationerne – og alle de nye muligheder, der venter, hvis vi lærer at arbejde bedre sammen.

MAD, VIDEN OG MUSIK
Få en generationsoverskridende gastronomioplevelse, når Restaurant Malt serverer en lækker 4-retters madmenu, der forbinder forskellige generationers madkultur. Og bliv klogere når tre skarpe forskere serverer en vidensmenu, der ser nærmere på de kampe, forskellige generationer har måttet kæmpe hver især, og hvordan vi sammen kan imødegå de udfordringer, vi står overfor lige nu. Kan vi bo bedre i fremtiden, så både by og land får plads til alle, og vi hjælper hinanden i en stresset hverdag? – f.eks. ved at være flere generationer under et tag? Og kan vi sammen slå verdensvejen om, så vi sikrer ordentligt klima og biodiversitet også for fremtidige generationer?

Mellem retterne sætter vi stemningen med musik fra flere generationers musikkultur, når Bertel Nygaard tager guitaren frem og spiller og synger.

PROGRAM

18.30: Velkommen og første ret – præsenteret af kokken
19.00: Fra 1968 oprøret til Skolestrejk for klimaet – om forskellige generationers kampe og hvad, vi kan lære af hinanden v. Bertel Nygaard, lektor i historie ved Aarhus Universitet
20.00: Anden ret
20.30: Klima og biodiversitet kræver samarbejde på tværs v. Rasmus Ejrnæs, lektor i bioscience på Aarhus Universitet
21.00: Tredje ret
21.30: Fremtidens boliger rummer flere generationer v. Anna Falkenstjerne Beck, ph.d. hos Statens Byggeforskningsinstitut
22.00: Fjerde ret
22.30: Tak for i aften

NB! Du vil naturligvis sidde til bords sammen med dem, som du køber billet med. Sørg derfor for at købe billetter samlet, hvis I er en gruppe, der ønsker at sidde sammen. Ønske om vegetarmenu og info om allergener meldes senest torsdag d. 19/9 på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 28-09-2019 18:30
Slutdato 28-09-2019 22:30
Max deltager antal Ubegrænset
Pris pr. person 750 kr. Inkl. fire retter og drikkevarer
Sted MALT Restaurant & Lounge
Kr.750,00