fbpx

Informationsmøde i Vinge (på ZOOM)

Vi glæder os meget til at orientere og møde potentielle beboere i Bofællesskabet Vingefanget, et bæredygtigt bofællesskab for folk i alle aldre med fællesskab, frihed og skøn beliggenhed. På mødet vil der blive informeret om de første skridt i projektet.

Bærebo har med rødder i økosamfundsbevægelsen udviklet et koncept for et moderne bæredygtigt bofællesskab. Bærebo bygger videre fra rødderne, men tilfører en professionel, praktisk måde at indtænke ressourcer, økonomi, lokalmiljø og fællesskab på. Vi skaber bæredygtige bofællesskaber i tæt dialog med interesserede kommuner, samarbejdspartnere og de kommende beboere.

Tilmelding til mødet sker via dette link: https://www.baerebo.org/kalender

Mødelink Vinge: https://us02web.zoom.us/j/9917806909">https://us02web.zoom.us/j/9917806909Online møde på ZOOM konferencesystem.

Før mødet starter, får du tilsendt en mail med informationer om, hvordan du deltager i dette online møde på ZOOM. I mailen vil der være et link, du skal trykke på, så du kommer direkte til konferencesystemet.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ZOOM

Klik på det mødelink, du har modtaget fra baerebo.dk
Sig ja, når den beder dig åbne Zoom programmet eller installer Zoom programmet, hvis det er dit første Zoommøde.
Godkend at Zoom får adgang til brug af din mikrofon og kamera på din computer. “Join with video” og “Join with computer audio”.

Du er nu klar til at deltage i ZOOM mødet.

Arrangementsoversigt

Start dato 20-09-2021 16:30
Slut dato 20-09-2021 17:30
Maks pladser
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.