fbpx

Kursus i sociokrati

Sociokrati II er det andet af to weekendkurser der afholdes i Økosamfundet Dyssekilde den 28. og 29. september 2019. Det første blev afholdt i marts med 24 deltagere. Kursets kontekst er fællesskab og lokalsamfund. Dette er ikke en hindring at folk fra forenings- eller virksomhedslivet kan tilmelde sig!

Det er et krav for at deltage, at du har viden om sociokrati. Kurset bygger på det grundlag der blev lagt på det første kursus. Vi sørger for nye kursist bliver inkluderede. Samtid må de nye kursister erkende, at de har et videns- og træningsmæssigt handicap i forhold til de 20 der deltog på Sociokrati I. Derfor forventes det at nye kursister læser hele kursusmaterialet og deltager i introduktionen lørdag kl. 9.00-9.45.

Læs artiklen Super velholdt kursus i sociokrati. Tjek kursusprogrammet fra Sociokrati I. Programmet for Sociokrati II kommer ud i næste uge.

Spørgsmål vedrørende kurset rettes til underviser Ditlev Nissen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 30484921.

Tilmelding: Caroline la Cour, Økosamfundet Dyssekilde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 60772743

Detaljer

Startdato 28-09-2019 09:00
Slutdato 29-09-2019 16:30
Max deltager antal Ubegrænset
Pris pr. person Pris: 1.000 kr. inkl. forplejning og overnatning.
Sted Økosamfundet Dyssekilde
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.