fbpx

LILLE. ENKELT. BILLIGT. BLIV EN DEL AF ET BÆREDYGTIGT BOFÆLLESSKAB PÅ MIDTSJÆLLAND

Small Living Albertslund er en lille forening, der arbejder på at etablere Bofællesskabet Skovhaven: et bæredygtigt bofællesskab med små, funktionelle træhuse og masser af grønt og godt fællesskab.

Bæredygtighed er den røde tråd for projektet – også hvad økonomien angår. Vi vil nemlig skabe et bofællesskab, hvor også folk med en almindelig indtægt kan være med (det kan faktisk godt lade sig gøre).

Vi har fundet det optimale sted på Midtsjælland, nemlig Hyllegaard Høje i Hvalsø, som vi arbejder aktivt på at blive en del af. Det betyder bl.a. at vi skal være det nødvendige antal medlemmer, inden vi kan købe et areal i løbet af 2023. Kom og vær med!

Alle interesserede er velkomne til at deltage i mødet. Men husk at tilmelde dig, så vi har et overblik. Det gør du ved at skrive til foreningen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Skriv også hvis du vil høre mere om foreningen og vores idégrundlag og filosofi.

Og tjek vores Facebook: facebook.com/Small.living.Albertslund

Arrangementsoversigt

Start dato 29-01-2023 13:00
Slut dato 29-01-2023 15:00
Maks pladser
Pris Gratis
Det foregår her Oplyses ved tilmelding
Kategorier Informationsmøde
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.