fbpx

AFLYST - Plushusene - Fremtidens bæredygtige bofællesskab

Da vi fortsat skal passe godt på os selv og hinanden, aflyser vi vores fysiske informationsmøde.

Er du allerede tilmeldt, så modtager du nyhedsbrev fra os om med yderligere information - også om den fremadrettede proces.

Ønsker du at få meget mere on-line information om bofællesskabet i Hedehusene - så kan du fortsat tilmelde dig herhttps://plushusene.dk/tilmelding-til-informationsmoede

Plushusene er fremtidens bæredygtige bofællesskab for børnefamilier og aktive +55. Her er moderne, vedligeholdelsesfri rækkehuse og lejligheder til leje, samt eksklusive fællesfaciliteter i naturskønne omgivelser.

Bofællesskabet Plushusene i Hedehusene består af 139 boliger fordelt på boligtyper, der matcher forskellige beboeres behov. Her er kompakte boliger fra 61 m2 til +55-segmentet og større familieboliger på op til 116m2.

Boligerne er placeret i 1-2 plans rækkehuse og i 4-etagers punkthuse. Punkhusene har alle elevator. Mellem husene etableres grønne gårdrum med opholdszoner og legepladser, orangeri, nyttehave.

Detaljer

Startdato 21-04-2020 13:00
Slutdato 21-04-2020 15:00
Max deltager antal Ubegrænset
Pris pr. person Gratis
Sted Hedehuset
Der er lukket for nye tilmeldinger
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.