fbpx

Sommertræf for bofællesskaber

Arbejdsgrupper

Bofællesskab.dk vil gerne være vært ved et årligt tilbagevendende træf for bofællesskaber og andre alternative boformer. Det første træf skal løbe af stablen i august 2019.

Træffet skal forløbe over en weekend i et af landets bofællesskaber, der vil stille faciliteter til rådighed for et deltagerantal på op mod 200 mennesker.

Det er vores tro og håb, at træffet vil blive brugt til at mødes om emner, der har med bofællesskaber at gøre og at vi alle kan blive lidt klogere og lidt gladere efter denne weekend.

Der nedsættes en arbejdsgruppe, der kan udforme et spændende program, som gerne skulle spænde fra let underholdning, foredrag, workshops over til gallafest og levende musik.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med at arrangere næste sommertræf, kan du deltage i arrangementsgruppens arbejde.

Bliv med af Bofællesskab.dk


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Citat:

Vi lever jo på linje med alle andre mennesker. De unge børnefamilier er ligeså ophængte, som andre børnefamilier og vi pensionister har travlt med alt muligt uden for bofællesskabet.
- Birthe, Bofællesskabet Hesselløkke, Sønderborg

Bofællesskabet Hesselløkke er fra 1991 og ligger i udkanten af Sønderborg. Fællesskabet består af 18 andelshuse, placeret i smukke landlige omgivelser med kun få naboer. 

 
Cron Job Starts
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her

Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her