fbpx

Sommertræf for bofællesskaber

Arbejdsgrupper

Bofællesskab.dk vil gerne være vært ved et årligt tilbagevendende træf for bofællesskaber og andre alternative boformer. Oprindeligt var det planlagt til august 2019, men på grund af ressourcemangel og senere coronasituationen, var vi desværre nødt til at udsætte.

Træffet skal forløbe over en weekend i et af landets bofællesskaber, der kan stille faciliteter til rådighed for et deltagerantal på op mod 200 mennesker. Vi forestiller os et program, hvor en del bliver forbeholdt deltagere, der er interesseret i at starte et bofællesskab, og en del som henvender sig til allerede eksisterende bofællesskaber.

Atmosfærden på træffet vil være afslappet og med god plads til børn og børnefamilier.

Det er vores tro og håb, at træffet vil blive brugt til at mødes om emner, der har med bofællesskaber at gøre og at vi alle kan blive lidt klogere og lidt gladere efter denne weekend.

Der bliver nedsat en arbejdsgruppe, der skal udforme et spændende program, som gerne skulle spænde fra let underholdning, foredrag, workshops over til fest og levende musik.

Vi har meget brug for din hjælp med at arrangere næste sommertræf. Hvis du har lyst til at være med, kan du deltage i arrangementsgruppens arbejde.

Bliv medlem af Bofællesskab.dk


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Citat:

Vi lever jo på linje med alle andre mennesker. De unge børnefamilier er ligeså ophængte, som andre børnefamilier og vi pensionister har travlt med alt muligt uden for bofællesskabet.
- Birthe, Bofællesskabet Hesselløkke, Sønderborg

Bofællesskabet Hesselløkke er fra 1991 og ligger i udkanten af Sønderborg. Fællesskabet består af 18 andelshuse, placeret i smukke landlige omgivelser med kun få naboer. 

Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.