fbpx

Advarsel

The form #6 does not exist or it is not published.

Bofællesskab match

Vil du være med til at starte et bofællesskab, så opret en match profil her!

Bofællesskab.dk vil gerne hjælpe dig med at finde andre, der også ønsker at starte et bofællesskab. Vi forsøger at matche din profil med andre interesserede, med nogenlunde samme interesser og ønsker som dig, og som gerne vil bo i samme område som dig.

Hos Bofællesskab.dk synes vi, det er vigtigt, at man kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi at være initiativtagere til at starte processen og være tovholder i den første og vigtige del af opstarten. Gruppen kan selvfølgelig også vælge sin egen tovholder.

Her kan du oprette din match profil, som vi bruger til at søge efter andre mennesker, der ønsker nogenlunde det samme som dig.

Det fungerer på denne måde:

  • Du opretter en profil, som bliver gemt i vores database
  • Når du matcher med 5-10 andre personer, der har cirka samme profil som dig, bliver I kontaktet af Bofællesskab.dk med henblik på at oprette en opstartsgruppe
  • Opstartsgruppen bliver inviteret til et møde, hvor vi finder ud af, hvordan gruppen skal arbejde videre med et bofællesskabsprojekt
  • Bofællesskab.dk tilbyder at være igangsætter og tovholder på de første to til tre møder.
  • Du har mulighed for at melde dig “passiv” hvis du i en periode ikke ønsker at være søgende, og din profil kan til enhver tid slettes ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Opret profil

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Bliv frivillig i Bofællesskab.dk


Vil du gøre en forskel i en almennyttigt forening, der understøtter og fremmer fællesskabsorienterede boformer i Danmark?

Bofællesskaber under oprettelse


Hvis du overvejer at søge om optagelse i en opstartsgruppe, kan du se hvilke grupper, Bofællesskab.dk har som medlemmer.