fbpx

Bofællesskab match

Vil du være med til at starte et bofællesskab, så opret en match profil her!

Bofællesskab.dk vil gerne hjælpe dig med at finde andre, der også ønsker at starte et bofællesskab. Vi forsøger at matche din profil med andre interesserede, med nogenlunde samme interesser og ønsker som dig, og som gerne vil bo i samme område som dig.

Hos Bofællesskab.dk synes vi, det er vigtigt, at man kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi at være initiativtagere til at starte processen og være tovholder i den første og vigtige del af opstarten. Gruppen kan selvfølgelig også vælge sin egen tovholder.

Her kan du oprette din match profil, som vi bruger til at søge efter andre mennesker, der ønsker nogenlunde det samme som dig.

Det fungerer på denne måde:

  • Du opretter en profil, som bliver gemt i vores database
  • Når du matcher med 5-10 andre personer, der har cirka samme profil som dig, bliver I kontaktet af Bofællesskab.dk med henblik på at oprette en opstartsgruppe

    BEMÆRK, AT VI IKKE SENDER INVITATIONER TIL MØDE, FØR FORSAMLINGSFORBUDDET ER HELT ELLER DELVIST OPHÆVET

  • Opstartsgruppen bliver inviteret til et møde, hvor vi finder ud af, hvordan gruppen skal arbejde videre med et bofællesskabsprojekt
  • Bofællesskab.dk tilbyder at være igangsætter og tovholder på de første to til tre møder.
  • Du har mulighed for at melde dig “passiv” hvis du i en periode ikke ønsker at være søgende, og din profil kan til enhver tid slettes ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Opret profil

Indtast venligst dit fornavn
Indtast venligst dit efternavn
Vælg venligst dit fødselsår
Ugyldig indtastning
Indtast venligst din e-mailadresse
Indtast venligst dit telefonnummer

Mine ønsker til bofællesskabet

Nedenfor angiver du, hvilke ønsker du har til dit kommende bofællesskab.Bemærk at ingen af disse felter er obligatoriske. Hvis du er i tvivl, hvad du skal svare, kan du undlade. Dog vil det være nemmere at matche med andre, jo mere præcist du har angivet. Du kan også benytte dig af beskrivelsesfeltet, hvis du har yderligere relevate ønsker og krav.

Du kan vælge ligeså mange kommuner, du ønsker at bo i. Det er dog vigtigt, at du er målrettet og kun vælger kommuner, som du med al sandynlighed har lyst til at etablere dig.


Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastningUgyldig indtastningUgyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning


Ugyldig indtastning
Invalid Input

Når jeg gemmer og afsender denne formular, giver jeg samtidig Bofællesskab.dk tilladelse til at videregive mine data i denne profil til den gruppe jeg tilknyttes.

Invalid Input

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Bliv frivillig i Bofællesskab.dk


Vil du gøre en forskel i en almennyttigt forening, der understøtter og fremmer fællesskabsorienterede boformer i Danmark?

Bofællesskaber under oprettelse


Hvis du overvejer at søge om optagelse i en opstartsgruppe, kan du se hvilke grupper, Bofællesskab.dk har som medlemmer.

Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.