fbpx
Skip to main content

Bofællesskab.dk inviterer til Årsmøde 2024 i samarbejde med De Grønne Venner!

Årsmødet 2024

Bofællesskab.dk arrangerer samarbejde med De Grønne Venner; Landsforeningen for Økosamfund, Praktisk Økologi, Permakultur Danmark og Landsforeningen Økologisk Byggeri, Årsmøde i 2024.

Dato: 5. - 7. april 2024

Årsmødet vil danne ramme om en weekend fyldt med inspiration, viden og muligheder for socialt samvær. Der vil være mulighed for at deltage i spændende workshops, lytte til inspirerende oplæg og udveksle ideer med ligesindede. Har du grønne fingre, grønne ambitioner, eller er du blot nysgerrig og åben, så har du mulighed for en god portion viden og inspiration inden for bæredygtighed, økologi og fællesskabsliv, hvor de grønne venner ligger inde med meget ekspertise, som vi alle vil bidrage med.

Vi er begejstrede for at skabe en platform, hvor du kan møde andre venner, udvide jeres netværk og få masser af grøn inspiration. Årsmødet vil ikke blot handle om vigtige emner som bæredygtighed, økologi og fællesskabsliv, det vil også være en mulighed for at skabe forbindelser og samarbejde om fremtidige projekter, og ikke mindst have det hyggeligt, rart og sjovt..

Vi glæder os til at se jer alle sammen og dele denne spændende weekend med jer. Hold datoen fri og tilmeld jer, når tilmeldingen åbner. Vi vil sørge for, at dette årsmøde bliver mindeværdigt og givende for alle.

Følg med på vores hjemmeside og sociale medier for opdateringer og tilmeldingsinformation. Vi ser frem til at byde jer velkommen til Årsmøde 2024 og ser frem til at dele denne fantastiske oplevelse med jer alle.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.