fbpx
Skip to main content

Artikelarkiv

Hvor grøn er jeres bofællesskab?

Der har aldrig været mere fokus på miljø og klimaforandringer. Co2 udslippet vokser på trods af de ellers så fine initiationer, der allerede er sat i gang. Vi har alle et ansvar for at ændre den tendens og nogen tager dette ansvar mere alvorligt end andre. Politikerne er efterhånden ved at vågne og de fleste partier har i den netop overståede valgkamp tage handsken op, som specielt de unge har kastet. Der skal nu sættes ressourcer af til opnå en reducering af Co2 udslippet, så vi opfylder klimaaftalen i Paris.

Men hvad gør du? Hvad gør jeres bofællesskab for at bidrage til at opfylde dette mål? Er jeres bofællesskab ”grøn” og har I taget de grønne arbejdshandsker på?

Måske mener du ikke, at vi kan gøre så meget ved det. Hvad skal vi gøre, for at det batter? Selvom klimaforskerne siger, at der skal handles nu, er det så i virkeligheden allerede for sent?

Fortæl os din mening om klimatosserierne og hvad du mener, vi kan gøre i vores egen hverdag og vores eget bofællesskab. Giv dine ideer fra dig. Kan vi lære noget af hinanden og er der ting, vi kan sætte i gang allerede nu?

At leve ”grønt” er jo mange ting. Økologiske haver, recycling, vedvarende energi, undgå madspild, grøn transport, bæredygtighed og meget meget mere. Fortæl andre bofællesskaber, hvad I gør for at leve mere ”grønt”.

Gå ind på vores Facebook gruppe og skriv dine meninger og udøs af din erfaring, giv os dine ideer og fortæl om dine drømme.

https://www.facebook.com/groups/1209605602508814/