fbpx
Skip to main content

Artikelarkiv

Vil du blogge hos Bofællesskab.dk?

Bofællesskab.dk vil gerne invitere dig til at blogge på vores hjemmeside. Har du lyst til at skrive og lave små videoer, eller er du mere til podcast? Alt har vores interesse, så længe det handler om bofællesskab og andre altrnative boformer, bæredygtighed, økologi, fællesspisning, vedvarende energi, demokrati, fællesskab, grøn omstilling eller andre gode emner, der kan interessere vores brugere og medlemmer.

Bofællesskab.dk har 500-800 daglige nye brugere og tendensen er, at det tal stiger. På Facebook gruppen er medlemsskaren nu tæt på 2200 og dette tal stiger dagligt med 20-25. Vi har en mailingliste på over 3500 og kurven her stiger også stejlt.

Du bliver ikke betalt for at blogge, men dine blogs bliver eksponeret rigtig meget. Du har selvfølgelig ret til at distribuere dine blogs andre steder og vi lægger ikke restriktioner på dit arbejde. Vi forbeholder os dog ret til ikke at udgive bloggen, hvis indholdet falder helt uden for Bofællesskab.dk’s formål og ide.

Skriv eller ring til os, så tager vi en snak om det. Du skal ringe 28 91 99 01 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..