fbpx
Skip to main content

Artikelarkiv

Den nye datalov

Hvorfor får jeg lige nu mail tilsendt fra bofællesskab.dk?

Jo, hen over sommeren prøver vi at indhente alle tilladelser til at have jeres kontaktoplysninger på hjemmesiden. Dette er på grund af den nye datalov, som siger, at man ikke må lægge personoplysninger på nettet uden samtykke. Derfor skal vi have jeres samtykke på skrift, så der klart og tydeligt parterne imellem er samtykke om, hvad der ligger frit tilgængeligt på nettet.

Denne opgave har jeg, den nye sekretariatsmedarbejder, påtaget mig. Jeg hedder Angelina Løvdal og vil over de kommende uger kontakte alle bofællesskaber, der er registreret hos Bofællesskab.dk. Processen er allerede godt i gang. Forhåbentlig har vi alle tilladelser på plads før sommeren er omme.

Samtidigt er det en oplagt mulighed for alle bofællesskaber til at se deres sider igennem. Trænger teksten til opdatering? Kunne nye billeder være mere tidssvarende?

Vi håber forsat at være det rigtige sted for mennesker at søge oplysninger om bofællesskaber, med opdateret og korrekt info om eksisterende steder, og god hjælp og vejledning til alle de nye interesserede. Interessen for bofællesskaber er i voldsom stigning i disse år. Det er så dejligt at se mennesker vil hinanden og finde sammen om at skabe sunde boligrammer for det gode liv i alle livets faser.

Jeg ønsker alle en god sommer