fbpx

Kommuner med fokus på bofællesskaber

Ud af landets 98 kommuner er der nogle få, der gør særligt meget ud af at hjælpe bofællesskaber på vej. Nogle har decideret personer ansat til at servicere grupper af borgere, der ønsker at etablere et bofællesskab, mens andre stiller viden og ekspertise til rådighed. Fælles for disse kommuner er, at de ser det som deres opgave at hjælpe bofællesskaber på vej.

Her ser du de kommuner, som vi ved gør noget særligt for tiltrække bofællesskaber til kommunen.

Favrskov Kommune

Region Midtjylland

Favrskov Kommune ønsker at fremme et mere varieret boligudbud og en bredere vifte af boligformer - herunder fællesskabsbaserede boligformer, seniorfællesskaber og selvforsynende boligområder.

Furesø Kommune

Region hovedstaden

Furesø er en attraktiv grøn bosætningskommune med mange stærke fællesskaber. Herunder bofællesskaber. Men vi har plads til mange flere og inviterer nye bofællesskaber til at komme til Furesø.

Lejre Kommune

Region Sjælland

Lejre Kommune er rig på bofællesskaber, og aktuelt er følgende under udvikling

Odsherred Kommune

Region Sjælland

Odsherred Kommunes vision – ”Odsherred – et naturligt fællesskab” – fokuserer netop på fællesskabet, kommunen rummer i forvejen flere bofællesskaber af forskellig art fra seniorbofællesskaber i Rørvig, Nykøbing og Asnæs til generationsfællesskaber og bæredygtige bofællesskaber som foreningen Fri og Fro i Egebjerg.

Roskilde Kommune

Region Sjælland

Roskilde Kommune er hjem for mange unikke og velfungerende bofællesskaber – store som små, nye som gamle – alle med hver deres særkende. Vi drømmer om stadig flere bofællesskaber, og vi har pladsen.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Partnerskaber


Når man er partner, er man mere end blot et bekendskab. Man giver hinanden noget, som begge har stor glæde af. 
Bofællesskab.dk har mange partnere. Fælles for dem er, at alle har en win-win oplevelse. 
Vi søger altid nye partnere, som kan berige vores liv. Hvis du mener, du har en organisation, virksomhed, fællesskab eller har anden partner-potentiale, så skriv til os. Vi er altid med på en snak!
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.