fbpx
Skip to main content

Seniorbofællesskabet Lindevænget

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Antal bo-enheder 21
  Bofællesskab Senior
  Ejerform Lejebolig (adm. af almen boligforening/boligorganisation, reguleret gennem loven om almene boliger)
  Etableret år 2017
 • Fælles

  • Fælleshus
  • Gæsteværelse(r)
  • Græsarealer

Beskrivelse

Boligerne ligger som en randbebyggelse omkring et stort grønt gårdrum, hvor der er opholdsmuligheder, fælleshus og store grønne fællesarealer. Boligerne er placeret omkring gårdrummet i 5 enheder med 3-6 boliger i hver. Alle boliger er i ét plan og varierer i størrelser fra 85-115 m². Alle boliger har mod gårdrummet en privat gårdhave, som ligger i umiddelbart forlængelse af carport og skur – omkranset af hegn og hække. På den anden side har alle boligerne terrasser og en lille have, som er i varierende størrelse alt efter
boligens størrelse.

2-, 3- og 4-værelseslejligheder
Alle boliger har gode dagslysforhold, opholdsrummene (køkken/stue) er gennemlyste. I opholdsrummet er loftet ført til kip, så der er mulighed for at etablere ovenlysvinduer. I 2-værelses boligerne er brygges en integreret del i badeværelset, mens øvrige boliger har selvstændigt brygges som et fleksibelt rum. I boligernes midte ligger en gennemgående funktionsvæg, hvor der er god opbevaringsplads, skabsplads samt plads til teknik mv. Boligerne har gode udeopholds arealer på begge sider – gårdhave med skur samt terrasse og lille have.

Fælleshus
Fælleshuset er tænkt som et aktivt omdrejningspunkt for fællesskabet i bebyggelsen. Huset er indrettet med mulighed for at huse ca. 50 spisende gæster. Der er etableret to gæsteværelser med direkte adgang til badeværelser. Fælleshuset har terrasser mod alle fire verdenshjørner, hvor der er mulighed for hygge og ophold for bebyggelsens beboere.

 

Information

 • Type: Seniorbofællesskab

Adresseoplysninger

Lindevænget 2 - 44
Hald Ege
8800 Viborg

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson: Formand Tove Welander
 • Telefon: 40750623

Links

pluskontoret.dk/projekter/seniorbofaellesskabet-lindevaenget-hald-ege/