fbpx

Rebild Park

Rebild Park - ext_1_04bc0d31e75b28e4edbe63dd1e3e35d4
Rebild Park - ext_2_9f5d6a3dd8a72b110bc332fb81a32c26
Rebild Park - int_1_3d40e38d7371468ac5f98085777472c8
Rebild Park - int_2_709b16edbe7d590ff0e8c59670e5fe5a

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Antal bo-enheder 17
  Bofællesskab Senior
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  • 50 - 70 år
  Mindste bolig 111 m2
  Største bolig 214 m2
  Ejerform Private ejerboliger
  Etableret år 2019
  Medlem af bofællesskab.dk Ja
 • Økonomi

  Minimum kontantpris / andel / indskud / depositum Cirka 2.000.000 kr.
  Maksimum kontantpris / andel / indskud / depositum Cirka 4.500.000 kr.
 • Energi

  Fjernvarme Rumopvarmning Vandopvarmning
  El Offentligt elværk
  Vand Fra vandværk
 • Fælles

  • Fælleshus
  • Festlokale
  • Gæsteværelse(r)
  • Handicapvenlig
  • Internetforsyning
  • Græsarealer
  • Rekreative områder
  • Petanquebane
  • Værksted(er)
 • Private faciliteter

  • Egen vaskemaskine
  • Parkeringsplads

Beskrivelse

Rebild Park - et aktivt fællesskab for voksne

Rebild Park er et godt sted at leve sit liv. Det aktive fællesskab for voksne ligger midt i Skørping i Himmerland, der er kendt for sit sprudlende kulturliv og vidunderlige natur.

Fra det åbne landskab, ad snoede skovveje, bydes man velkommen til Skørping - et åndehul mellem gamle ege- og bøgeskove, store klare søer, rene kilder, smukt bølget landskab og et varieret dyre- og planteliv.

Det smukke Rebild Park, der tidligere har tjent som byens stolte hotel, rummer nu 17 eksklusive arkitekttegnede lejligheder, der deler en flot gårdhave, et stort fællesrum med køkken, et værksted, gæsteværelse og en række andre faciliteter. Fra de mange store vinduespartier og terrasser får man en helt unik udsigt over Rold Skov, der klæder sig i årstidernes smukkeste farver.

Lejlighederne i Rebild Park er tegnet specifikt til aktive mennesker uden hjemmeboende børn. De  er sammen med udearealerne udformet i en smuk arkitektonisk helhed, helt centralt i Skørping.

Alle lejlighederne er forskellige og varierer i størrelser fra 111 til 214 m2 (bruttoareal). En enkel og gennemtænkt planløsning betyder, at man kan bevæge sig i hele bygningen uden at skulle udendørs. Altså kan man en kold og våd vintermorgen gå til fællesarealer uden at skulle ud og altid gå tørskoet for at besøge sine venner.

Det aktive fællesskab for voksne, Rebild Park, er baseret på individuel frihed kombineret med interesse og respekt for fællesskabet. Der lægges vægt på et godt naboskab mellem mennesker, der gerne vil have mulighed for at indgå i fællesskaber, men som også vil have mulighed for at være sig selv. Deltagelse i aktiviteter sker derfor på frivillig basis og af lyst.

Rebild Park er et sted for aktive mennesker, der finder sammen på kryds og tværs for at udfolde forskellige interesser. Hvad enten man ønsker at synge, træne, spille petanque, lave en spiseklub, sidde på terrassen, danse, spille kort, læse, holde vinsmagning eller arbejde i værkstedet, så vil der være muligheder og plads for alle. Det store fællesrum er placeret centralt ved hovedindgangene, så det bliver et naturligt samlingspunkt for beboerne.

Bygningens indre liv er prioriteret højt og byder på et væld af muligheder for udfoldelse, liv og nærhed. Den grønne gårdhave, som er en naturlig forlængelse af fællesrummet, er et trygt samlingssted for Rebild Parks beboere og skaber en indbydende ramme om et udendørsliv, der byder på byens intensitet og naturens ro.

Kun hundrede meter fra Rebild Park ligger områdets kulturelle samlingspunkter og hjerte, Kinorevuen og KulturStationen. Store oplevelser med film, musik, dans, teater, temaaftener og andre kulturelle begivenheder skabes her af en dedikeret flok borgere året rundt.

Rold Skov, der omkranser Skørping byder på unikke oplevelser : vandring, golf, mountainbiking, kano, vinterbadning, skiløb, lystfiskeri og mange andre aktiviteter i naturen.

Skørping er en gammel stationsby med ca. 3000 indbyggere. Togstationen, der ligger overfor KulturStationen, forbinder Skørping med omverdenen flere gange i timen, så det er nemt at komme på arbejde eller besøge venner og familie andre steder i landet. Skørping er en moderne by med alle storbyens goder såsom dagligvarebutikker, tøjbutikker, lægehus, biograf, et rigt foreningsliv og masser af kulturelle begivenheder. Samtidig har Skørping også landsbyens charmerende nærhed og hygge. 

Lejlighederne er udført med solide og sunde materialevalg samt smukke arkitektoniske løsninger. Lejlighederne bliver solgt som ejerboliger, hvor alle boligejere har skøde på deres lejlighed. Modellen er valgt for at give størst mulig fleksibilitet for den enkelte med hensyn til finansiering. Rebild Park er organiseret som en forening, hvor alle er forpligtet til at betale deres andel af drift og vedligehold af de fælles faciliteter.

Rebild Park - livet er bedre sammen!

Historie

Turisthotellet, som Hotel Rebild Park hed frem til 1964, blev opført i 1912-13 og har i tidens løb haft mange ejere. Udover at tjene som turisthotel har stedet gennem tiden også huset hestestald, en primitiv biograf, andelsbank, tandlæge og værtshus.

Hotellet brændte i 1986 ned og blev efterfølgende opført i næsten tro kopi af det gamle hotel. Efter en del år uden drift blev det smukke og markante hotel købt af de nuværende ejere, Jens Bigum, Arne Juul Jensen, Janus Juul Jensen og Matias Juul Thorn.

Senest har Hotel Rebild Park i to år huset beboere fra Botilbuddet Enghuset, mens der i perioden blev bygget nyt hjem til dem. Hotellet har de seneste år været udlejet til Udlændingestyrelsen, der har brugt stedet som asylcenter. Den smukke bygning står klar som et nyt og moderne seniorbofællesskab ultimo 2020. 

Information

 • Type: Seniorbofællesskab

Adresseoplysninger

Jyllandsgade 4
9520 Skørping

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson: Matias Juul Thorn
 • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Telefon: 61700506

Links

www.rebildpark.dk www.facebook.com/rebildpark
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.