fbpx

Vejgården

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Antal bo-enheder 22
  Bofællesskab Senior
  Mindste bolig 65 m2
  Største bolig 89 m2
  Ejerform Lejebolig (adm. af almen boligforening/boligorganisation, reguleret gennem loven om almene boliger)
  Etableret år 2004

Beskrivelse

Det rolige kvarter med flotte grønne udenomsarealer ligger i gå-afstand til sportshal med cafeteria og motionscenter med aktiviteter for både unge og ældre. Der er også et friluftsbad med forskellige bassiner og sauna.

Nærmeste indkøbsmulighed er ca. 1,5 km derfra – i Gelsted. De gode busforbindelser fra Herlufmagle kører dog både til Glumsø knap 8 km derfra og Næstved, hvor der er mulighed for flere indkøb. Der er bibliotek, apotek, supermarkeder og restauranter i begge byer.

Boligerne, der er opført i 2004, fremstår i rigtig fin stand, med gulvvarme i badeværelse samt entre. Der er komfur samt emhætte i hvert lejemål - ovn og køleskab sørger lejer selv for. Der er desuden forberedt installation for vaske- og opvaskemaskine.

Til hvert hus er der et lille fyrrum/vaskerum med varme ca. 4 m² ved vindfang. Til alle boliger hører en lille have samt overdækket carport med udhus. Samtidig er der et skønt fælleshus i afdelingen, som beboerne kan leje for et mindre beløb.

Naturgas og el og vand afregnes direkte til leverandøren. vandafledningafgift opkræves aconto sammen med husleje. Samtlige ejendomme er tilsluttet fællesantenneanlægget. Det er frivilligt at tilkoble sig dette net, man kan frit vælge deres eget udbyder.

Afdelingen er et seniorbofællesskab, dette betyder at man skal indgå i et forpligtigende bofællesskab, som betyder at man skal deltage i fællesarrangementer, mødepligt til beboermøder, samt være deltagende i fællesopgaver.

Information

 • Type: Seniorbofællesskab

Adresseoplysninger

Vejgård 1-22
4160 Herlufmagle

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson: Formand Finn Petersen
 • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Telefon: 22174431

Links

afd763-0.lejerbo.dk/