Bestyrelse

Foreningen Bofællesskab.dk’s bestyrelse har til opgave at arbejde med foreningens visioner og drift i henhold til generalforsamlingens beslutninger og foreningens formål. Der afholdes bestyrelsesmøder efter behov, men der sigtes på i hvert fald et hver måned.

Bestyrelsen for Foreningen Bofællesskab.dk består af fem personer. Når bestyrelsen er valgt på årets generalforsamling, konstituerer de sig selv. Forpersonen vælges dog direkte.

Bestyrelsen består af:

Louisa Bisgaaard

Forperson

Louisa er valgt direkte på den stiftende generalforsamling i januar 2018. Hun bor i bofællesskabet Toustrup Mark ved Silkeborg. Louisa er miljøingeniør ved Grundfos.

Andreas Pedersen

Kasserer

Andreas er valgt på den stiftende generalforsamling i 2018 og er senere blevet valgt som kasserer. Han er gymnasielærer og bor i Bofællesskabet Drejerbanken i Skalbjerg ved Vissenbjerg på Fyn

Birger Lilja Kristoffersen

Bestyrelsesmedlem

Birger har været med til at etablere og bor stadig i Bofællesskabet Lille Grundet ved Vejle. Han er uddannet arkitekt og interesserer sig såvel for bofælleskabernes samfundsmæssige betydning, som for de personlige udviklingsmuligheder der ligger i denne boform.

Anna Falkenstjerne Beck

Bestyrelsesmedlem

Anna er i gang med en PhD om motivationerne for at skabe, organisere og flytte i bofællesskab, hvor hun har fulgt 4 grupper undervejs og undersøgt 18 etablerede bofællesskaber i Danmark.

Camilla Nielsen-Englyst

Bestyrelsesmedlem

Camilla er involveret i mange projekter. Hun sidder i øjeblikket i projektgruppen, hvor hun blandt andet arbejder med at kvalificere vidensbanken. Camilla bor i Økosamfundet Hallingelille og er aktiv i Landsforeningen for Økosamfund (LØS) og Global Ecovillage Network (GEN).

Charlotte Engell

1. bestyrelsessuppleant

Projektudvikler af seniorbofælleskaber i Danmark. Fra start til slut med etablering af et seniorbofælleskab.

2. bestyrelsessuppleant - administrator

Rudy er arbejder i sekretariatet, som ligger i Odense. Rudy er initiativtager til det nuværende Bofællesskab.dk, som så dagens lys i 2016.  Han bor selv i Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge ved Odense.