Bestyrelse og sekretariat

Foreningen Bofællesskab.dk’s bestyrelse har til opgave at arbejde med foreningens visioner og drift i henhold til generalforsamlingens beslutninger og foreningens formål. Der afholdes bestyrelsesmøder efter behov, men der sigtes på i hvert fald et hver måned.

Bestyrelsen for Foreningen Bofællesskab.dk består af fem personer. Når bestyrelsen er valgt på årets generalforsamling, konstituerer de sig selv. Forpersonen vælges dog direkte.

I øjeblikket består bestyrelsen af:

Louisa Bisgaaard

Forperson

Louisa er valgt direkte på den stiftende generalforsamling i januar 2018. Hun bor i bofællesskabet Toustrup Mark ved Silkeborg. Louisa er miljøingeniør ved Grundfos.

Andreas Pedersen

Kasserer

Andreas er valgt på den stiftende generalforsamling i 2018 og er senere blevet valgt som kasserer. Han er gymnasielærer og bor i Bofællesskabet Drejerbanken i Skalbjerg ved Vissenbjerg på Fyn

Birger Lilja Kristoffersen

Bestyrelsesmedlem

Birger har været med til at etablere og bor stadig i Bofællesskabet Lille Grundet ved Vejle. Han er uddannet arkitekt og interesserer sig såvel for bofælleskabernes samfundsmæssige betydning, som for de personlige udviklingsmuligheder der ligger i denne boform.

Anna Falkenstjerne Beck

Bestyrelsesmedlem

Anna er i gang med en PhD om motivationerne for at skabe, organisere og flytte i bofællesskab, hvor jeg har fulgt 4 grupper undervejs og undersøgt 18 etablerede bofællesskaber i Danmark.

Camilla Nielsen-Englyst

Bestyrelsesmedlem

Camilla er involveret i mange projekter. Hun sidder i øjeblikket i projektgruppen, hvor hun blandt andet arbejder med at kvalificere vidensbanken. Camilla bor i Økosamfundet Hallingelille og er aktiv i Landsforeningen for Økosamfund (LØS) og Global Ecovillage Network (GEN).

Administrator - Sekretariatet - Bestyrelsessuppleant

Rudy er arbejder i sekretariatet, som ligger i Odense. Rudy er initiativtager til det nuværende Bofællesskab.dk, som så dagens lys i 2016. Ved hjælp af projektmidler fra Realdania har Rudy været ansat i tre måneder til etableringen af den nye hjemmeside og foreningen bag. Han bor selv i Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge ved Odense.

Cron Job Starts
Vil du holdes opdateret?