fbpx

Frivillige hos bofællesskab.dk

I Forenignen Bofællesskab.dk er der ingen lønnet ansatte. Foreningen Bofællesskab.dk's bestyrelse, personer i arbejdsgrupper, udvalg og frivillige arbejder  ulønnet og med stor entusiasme. Alle har opgaver, der ligger tæt på de kvalifikationer, de ønsker at byde ind med. En stor del af opgaverne er dedikeret projekter, som er tidsbegrænsede, men der er også traditionelle administrativer opgaver, der skal løses af frivillige kræfter. Da foreningen ikke har faste lokaler, bliver opgaverne løst i medarbejdernes eget hjem og med egne værktøjer. Når vi mødes, foregår det online over en internetforbindelse.

Holdet af frivillige består af:

Rudy Madsen

Administrator

Rudy er initiativtager til og bestyrelsesmedlem i det nuværende Bofællesskab.dk, som så dagens lys i 2016.  Han bor selv i Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge ved Odense.

Bolette van Deurs

Etnolog

Bolette interesserer sig for hverdagslivets finurligheder, og hvordan umiddelbart trivielle vaner og rutiner har stor betydning for større kulturelle sammenhæng. Hun elsker at dykke ned i historier fra det levede liv, lære nye mennesker at kende og opleve nye kulturer. Gennem kulturforskning ønsker hun at skabe og videreformidle viden omkring forskellige menneskers måde at leve på, deres kulturelle værdier og deres hverdagsliv.

Carsten Askebjerg Jakobsen

Administrationsbachelor

Er uddannet administrationsbachelor og har stor erfaring i at arbejde med administrative planlægnings- og udviklingsopgaver, på tværs af professioner, både i private virksomheder, politisk styrede og frivillige organisationer. Han brænder for at udvikle nye måder at lave samskabelse og samarbejde på. Både på tværs af organisationer og foreninger, men også mellem mennesker og kulturer. 

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Bliv frivillig i Bofællesskab.dk


Vil du gøre en forskel i en almennyttigt forening, der understøtter og fremmer fællesskabsorienterede boformer i Danmark?

Citat:

Vi havde ikke planer om at ændre verden. Vi ville jo bare bo sammen.
- Steen Lindholm, Hesselløkke, Sønderborg

Bofællesskabet Hesselløkke er fra 1991 og ligger i udkanten af Sønderborg. Fællesskabet består af 18 andelshuse, placeret i smukke landlige omgivelser med kun få naboer. 
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.