Sekretariatet

Foreningen Bofællesskab.dk's sekretariat består af personer, der arbejder ulønnet og med stor entusiasme. Alle har opgaver, der ligger tæt på de kvalifikationer, de ønsker at byde ind med. En stor del af opgaverne er dedikeret projekter, som er tidsbegrænsede, men der er også traditionelle administrativer opgaver, der skal løses. Da foreningen ikke har faste lokaler, bliver opgaverne løst i medarbejdernes eget hjem og med egne værktøjer. Når vi mødes, foregår det online over en internetforbindelse.

Sekretariatet består af:

Administrator

Rudy er leder af sekretariatet, som ligger i Odense. Rudy er initiativtager til det nuværende Bofællesskab.dk, som så dagens lys i 2016.  Han bor selv i Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge ved Odense.

Hanne Elmer

Journalist

Hanne skriver tekster med fortællende journalistik. Hun bidrager med nyhedsindslag til lokal TV, som hun selv producerer. Hannes passion er video på smartphone, som hun har arbejdet med siden 2013. Hun underviser i journalistik, storytelling, SoMe, usability, test, designthinking og video på Zealand.

Anita Lund Høg

Cand Scient Pol

Anitas interesseområde er politiske og organisatoriske processer, velfærdsstatens udvikling, evaluering, offentlig forvaltning, strategiudvikling, ledelse, HR og dataindsamling

Angelina Løvdal

Filminstruktør - journalist

Bolette van Deurs

Etnolog

Bolette interesserer sig for hverdagslivets finurligheder, og hvordan umiddelbart trivielle vaner og rutiner har stor betydning for større kulturelle sammenhæng. Hun elsker at dykke ned i historier fra det levede liv, lære nye mennesker at kende og opleve nye kulturer. Gennem kulturforskning ønsker hun at skabe og videreformidle viden omkring forskellige menneskers måde at leve på, deres kulturelle værdier og deres hverdagsliv.