fbpx
Skip to main content

Anna Falkenstjerne Beck

Beskrivelse

Igennem mit erhvervsPhD projekt (hos BUILD/Aalborg Universitet og Kuben Management, samt som tjerdepart Dansk Byplanlaboratorium) har jeg opnået viden om etablering og skabelse af en række forskellige typer bofællesskaber. Jeg tilbyder rådgivning i, hvordan et bofællesskab kan opstartes og organiseres ift visionsafklaring, ejer/lejerform, foreningsdannelse, fællesskabets sociale struktur, det fysiske design, lokalplan og bygherrerådgivning. Jeg rådgiver også by- og boligudviklings projekter ift fællesskabsbaserede boformer. Derudover holder jeg foredrag, workshops og faciliterer fællesskaber og gruppedannelses processer. Det gør jeg igennem mit rådgivnignsfirma Falkenstjerne, se under Web.

CV

Jeg er ved at afslutte erhvervsPhD projektet, der handler om at skabe og organsiere bofællesksaber, herunder motivationerne for at flytte i bofællesskab. Foruden mit arbejde med mit PhD projekt er jeg cand.mag i Visuel Kultur og har arbejdet med arkitektur- og boligforskning samt rådgivning af fællesskabsorienterede boligformer i en årrække. Afhandlingen er artikelbaseret og er på engelsk. Den kommer til at hedde : 'Another Way of Housing and Living: Creating, organisering and Movint to Danish Co-Housing'. Men jeg har også skrevet en publikation på dansk, se link nederest på siden. Dertil kan du se min profil på AAU's hjemmeside nederst på siden.

Adresse

    Pile alle 5
    3600 Frederikssund

Kontakt

Anna Falkenstjerne Beck
Fagområder: Forskningsbaseret viden om etablering og skabelse af bofællesskaber, rådgivning og facilitering af bofællesskaber
Tilbyder: Foredrag, Kursus, Workshop, Rådgivning