fbpx
Skip to main content

Kåre Wangel - Crossing Circles

Beskrivelse

Jeg startede i 2018 konsulentvirksomheden Crossing Circles sammen med Tobias Jørgensen og Nina Rosmarin for at udbrede Den Sociokratiske Cirkelmetode i verden. 

Vores håb er at sætte organisationer, fællesskaber og virksomheder i stand til at tage ansvar for at skabe den verden, som vi i vores hjerter ved, er mulig. Det er ikke nok, at vi ved, hvad det er for en verden og et liv, som vi ønsker, hvis ikke vi kan samarbejde om at skabe det for os. 
 
Vi kan hjælpe jer med at facilitere jeres møder, så alles stemmer bliver hørt, og I kommer hurtigere frem til bedre beslutninger. Lær hvordan I med Samtykkeprincippet kan benytte den mest avancerede, effektive og kærlige mødelelsesmetode på jeres møder.
 
Vi kan hjælpe jer med at designe jeres fællesskab i en cirkelstruktur med hver arbejdsgruppe som en autonom enhed, der tager lederskab på sin del. Sæt initiativet forrest, samtidig med at I med tydelig mandatfordeling og gennemsigtighed skaber den tillid og tryghed, som kræves, for at kunne dele lederskabet mellem jer.
 
Vi laver hyppigt træning i både workshops og længere kurser, hvor I kan lære at facilitere møder bedre, at arbejde sammen i en cirkelstruktur, at give initiativet plads og at skabe en omsorgsfuld og ærlig måde at være og leve sammen på. Vi kommer også gerne ud til jer med et oplæg eller workshop.

CV

CV:
- 2020: Certified Sociocratic Facilitator
- 2019: Gennemført Sociocracy Academy v. Sociocracy For All
- 2019: Certified SCRUM Master
- 2018: Certified PRINCE2 Practitioner
- 2017: Kandidat i Pædagogisk Filosofi fra DPU

Tilbyder:
Mødefacilitering, rådgivning, oplæg, workshop, uddannelse.

Adresse

    Tinghusgade 43
    5700 Svendborg

Kontakt

Kåre Wangel - Crossing Circles
Fagområder: Beslutningsprocesser, samarbejde, organisationsdesign, relationsarbejde, konflikthåndtering
Tilbyder: Kursus, Workshop, Rådgivning, Andet
TimeprisRing eller skriv