fbpx

Dorte Askholm

Beskrivelse

Jeg har været med til opstarten af bofællesskabet Overdrevet i Hinnerup ved Århus, hvor jeg har boet i 23 år (i to perioder).

Jeg er uddannet socialrådgiver og cand. scient.soc. (sociolog) samt uddannet i Coaching og Gruppe- Processer .m.m på Kemplerinstituttet.

Jeg har arbejdet med konsulentbistand og undervist i gruppeprocesser i 15 år. Kombineret med min mangeårige erfaring fra og omkring kollektiver og bofællesskaber er jeg en habil konsulent/coach for såvel grupper som ønsker at starte et bofællesskab, som for bofællesskaber der er kørt fast og har brug for et ”gruppeeftersyn”/ ønsker at redefinere og komme videre.

Mit fokus er proces med hjælp til afklaring af især rammerne for fællesskabet samt hvad forventer vi af hinanden. Mit udgangspunkt for det gode liv i et bofællesskab er tillid, rummelighed samt vigtigheden af løbende gensidig forventningsafstemning med fokus på mulighederne.

Jeg er medforfatter til en undersøgelse blandt 19 bofællesskaber: ”Hvor gik fællesskabet hen?!” I 2017 har jeg afviklet en konference i samarbejde med 5 andre bofællesskaber: http://paavej.overdrev.dk/. Derudover har jeg afholdt fremtidsværksteder i en række bofællesskaber samt temadage bl.a. om hvordan det er at vokse op i et bofællesskab samt hvad der er væsentligt hvis man vil bo sammen. Endelig har jeg rådgivet kommuner.

Jeg foretrækker en proces med 1 gang til afklaring og 1 gang til opfølgning og endelige aftaler. Prisen snakker vi om:-) Vigtigst er transportudgiften.

Glæder mig til at høre fra jer!

Kontakt

  • Telefon: 50509894
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dorte Askholm
  • Fagområde(r): Proces, hjælp til opstart samt til gruppeeftersyn af eksisterende bofællesskaber
  • Tilbyder: Workshop, Rådgivning
  • Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.