fbpx

Rambøll Arkitektur og Integreret Design

Beskrivelse

Vi, i Rambøll Arkitektur og Integreret Design, har stor erfaring med at udvikle og tegne boligområder, baseret på et tæt samarbejde med beboere og inddragelsesproces. Vi vil gerne implementere disse gode erfaringer i at hjælpe jer med at etablere et nyt velfungerende bofællesskab. 

”I arkitekturen afspejler vi vores engagerede, kreative, udfordrende og nyskabende tilgang til projektudvikling. Vi skaber de bedste resultater gennem et stærkt tværfagligt samarbejde og en inkluderende brugerinvolvering”.

Vores tilgang til projektudvikling er en ’lyttende praksis’. Det er en praksis, hvor kunden er i fokus, og hvor vi i samarbejde med kunden i en gensidig lyttende og forslagsstillende proces, udvikler tanker, koncepter og ideer.  Vi, som rådgivere med et nysgerrigt blik, vil klarlægge og opfange jeres behov, ønsker og visioner, også dem som I ikke selv vidste, at I havde. I vores tilgang til opgaveløsning er vi altid nysgerrige. Vi har altid et ønske om at spørge brugerne og at udfordre projektets rammesætning, så vi kommer hele vejen rundt og sikrer at alle spørgsmål er blevet stillet, at alle muligheder er blevet undersøgt og at projektudviklingen er på rette vej.

Vi har god erfaring med at skabe en decideret forbindelse mellem de fysiske rammer og det sociale liv, der forgår i et boligområde.  Vi designer de fysiske rammer til at understøtte hverdagsliv, fællesskab og naboskab. 

CV

Etablering af nyt bofællesskab kan være en lang proces. Vi vil gerne stille os til rådighed med vores brede palette af kompetencer indenfor: proces-, arkitektur-, bæredygtighed- og landskabsrådgivning. Vi kan være behjælpelige med proces facilitering, visionsafklaring, lokalplanlægning, forundersøgelser, bæredygtig forsyning, entrepriseudbud mm.

https://dk.ramboll.com/ydelser-og-sektorer/byudvikling/arkitektur

Adresse

  Ofri Earon
  Hannemanns Allé 53
  2300 København S

Kontakt

 • Telefon: 51 61 26 80
 • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Web: dk.ramboll.com/ydelser-og-sektorer/byudvikling/arkitektur
Rambøll Arkitektur og Integreret Design
 • Fagområde(r): Rådgivning, arkitektur, design, proces facilitering, visionsafklaring, arkitektur og landskabsarkitektur
 • Tilbyder: Rådgivning
 • Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.