fbpx

Kontakt Sekretariatet

Benyt nedenstående formular, hvis du vil i kontakt med sekretariatet. Du kan spørge om alt, hvad der har med drift af hjemmeside, generel viden om bofællesskaber, gode ideer til nye tiltag, samarbejde eller hvilket som helst andet emner, der har interesse for bofællesskaber i Danmark. Din besked går til administratoren, som typisk vil svare dig samme dag eller senest dagen efter, at du har sendt din besked.

DU KAN IKKE BLIVE SKREVET OP TIL, ELLER SENDE FORESPØRGSLER OM SPECIFIKKE BOFÆLLESSKABER. HVIS DET ER DET, DU ER INTERESSERET I, SKAL DU KONTAKTE DET PÅGÆLDENDE BOFÆLLESSKAB DIREKTE.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Opret profil

Indtast venligst dit fornavn
Indtast venligst dit efternavn
Vælg venligst dit fødselsår
Ugyldig indtastning
Indtast venligst din e-mailadresse
Indtast venligst dit telefonnummer

Mine ønsker til bofællesskabet

Nedenfor angiver du, hvilke ønsker du har til dit kommende bofællesskab.Bemærk at ingen af disse felter er obligatoriske. Hvis du er i tvivl, hvad du skal svare, kan du undlade. Dog vil det være nemmere at matche med andre, jo mere præcist du har angivet. Du kan også benytte dig af beskrivelsesfeltet, hvis du har yderligere relevate ønsker og krav.

Du kan vælge ligeså mange kommuner, du ønsker at bo i. Det er dog vigtigt, at du er målrettet og kun vælger kommuner, som du med al sandynlighed har lyst til at etablere dig.


Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastningUgyldig indtastningUgyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning


Ugyldig indtastning
Invalid Input

Når jeg gemmer og afsender denne formular, giver jeg samtidig Bofællesskab.dk tilladelse til at videregive mine data i denne profil til den gruppe jeg tilknyttes.

Invalid Input

Kontakt en konsulent


Hvis du vil i kontakt med en konsulent, som kan hjælpe med at løse en specifik opgave for dig eller dit bofællesskab, kan du se en oversigt og vælge præcis den konsulent, du vil.
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.