fbpx

BoligForum

Bofællesskab på landet Midtjylland

Mere
1 år 3 uger siden #38 af oldekolleans
oldekolleans Oprettet emne: Bofællesskab på landet Midtjylland
Hej!

Vi vil gerne leje et stort hus og lave et bofællesskab med 4-5 modne mennesker uden hjemmeboende børn, fordi vi tror, det gavner vores personlige udvikling og dæmper alderssærheden, hvis vi bor sammen med andre. Det skal gerne ligge smukt på landet et sted i Midtjylland, en nedlagt gård, måske, så vi får noget at rive i, noget pænt at se på, og ro og fred omkring os. Vi forestiller os fælles mad og praktiske opgaver fordelt efter lystprincippet.
Os, der tager dette initiativ, er to veninder på 58 og 62. Vi har høns, der flytter med. Vi kan lide en god udsigt, masser af plads, og at arbejde i køkkenhaven. Vi er kreative med kunst og litteratur, og ser ikke særlig meget TV. Vi spiser mest økologisk, og ønsker at leve bæredygtigt. Vi vil gerne bo sammen med nogen, der er aktive med det, de brænder for, og som accepterer hinandens forskelligheder, har respekt for særheder og behovet for alene tid. Opstart/indflytning nu eller ca. september´18.

Hvis du er interesseret, skriv om dig selv og dine ønsker til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Bilag:

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

 
Cron Job Starts
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her

Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her