fbpx
Skip to main content

Før du kan indtaste en boligannonce

Du er nu i gang med at oprette en boligannonce på vores hjemmeside. Det takker vi dig for.

Inden du når dertil, skal du oprette et medlemskab hos Bofællesskab.dk her. Du skal som minimum oprette et bofællesskabs-medlemskab eller et medlemsskab, vi kalder "Annoncepakke". Du kan altså IKKE oprette en boligannonce, hvis du kun har et personligt medlemskab.

Har du allerede et medlemskab, der giver dig adgang, skal du blot logge på her.

Når du har købt et medlemskab, får du tilsendt et brugernavn og en adgangskode, som du skal bruge, når du logger på. 

Når du bliver oprettet som bruger hos Bofællesskab.dk, acceptere du vores betingelser for brugen af hjemmesiden. Det betyder blandt andet, at du accepterer, at vi opretter dig som modtager af vores nyhedsbrev, der sendes til dig 6-8 gange om året. Hvis du har købt et annoncør-medlemskab, får du et særligt nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dette nyhedsbrev med et link nederst i hvert nyhedsbrev.

Hvis du på et tidspunkt ønsker at blive slettet som bruger af vores hjemmeside, skal du blot give os besked i en mail. Herefter sletter vi din profil fra vores hjemmeside.

Venlig hilsen

Rudy Madsen
Bofællesskab.dk

Køb medlemskab og støt foreningen bofællesskab.dk


Få adgang til flere funktioner og muligheder med et medlemskab af foreningen. Vi tilbyder flere typer medlemskaber, målrettet bofællesskaber og private enkeltpersoner. 

Ønsker du blot at støtte foreningen bofælleskab.dk tilbyder vi også et støttemedlemskab.