fbpx

2 lejligheder i bofællesskabet Gl. Grevegård til leje (5492 Vissenbjerg)

2 lejligheder i bofællesskabet Gl. Grevegård til leje (5492 Vissenbjerg) - gl9_aae78402186789b61f57e8335ca732dd

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Etableret år 1990
  Antal bo-enheder 24
  Aldersfordeling Aldersblandet
 • Fællesspisning

  Frekvens > 5 pr uge

Beskrivelse

En 3-værelses og en 1-værelses lejlighed til leje i bofællesskabet Gl. Grevegård i Skalbjerg på Vestfyn (postnummer 5492 Vissenbjerg).

Der bliver to lejligheder ledige til indflytning i september/oktober 2020 eller snarest derefter.

Den 3-værelses lejlighed er 82 godt indrettede kvadratmeter med terrasse til. Huslejen er lige knap 5400 kr. per måned. Hertil kommer forbrug af vand, varme og el (lige knap 1000 kr. per måned). En treværelses består af to værelser, en entre, et bryggers og en stor dagligstue og køkken i et rum.

Den 1-værelses lejlighed er et kvistværelse på 38 kvadratmeter (reelt lidt mindre) med eget tekøkken og bad. Huslejen er lige godt 2400 kr. per måned inklusive forbrug.

Deadline for ansøgning er 26. august 2020.

Hvordan kommer du I betragtning til at bo på Gl. Grevegård?

1. Læs alt på vores hjemmeside grundigt. Tænk over om et bofællesskab af vores type er noget for dig, og om din hverdag levner plads til at deltage i madordningen og de andre fælles aktiviteter.

2. Sov på det.

3. Hvis du stadig er interesseret så skriv til balderasmussen snabela gmail.com og inviter dig/jer til at besøge Gl. Grevegård, få en rundvisning og være med til fællesspisning. Hvis du kommer med to datoudspil, kan et af dem højest sandsynligt lade sig gøre.

4: Når du har set bofællesskabet og oplevet lydniveauet til fællesspisning (vi er mange, og en del små børn), skal du lige have en dag eller to til at overveje om vores bofællesskab er det rigtige for dig.

5. Hvis du stadig er interesseret skriver du en motiveret ansøgning med kontaktoplysninger der igen sendes til balderasmussen snabela gmail.com. Dette gør du senest den 26. august i år.

6. Kort efter tager fællesmødet stilling til, om du kan flytte ind.

Bofællesskabet Gl. Grevegård har ikke nogen bestemt profil på vores beboersammensætning. Vi vil gerne være en blandet flok, unge som gamle, mænd som kvinder. Vi leder altså ikke efter en bestemt type ansøger, ud over at du har rigtig meget lyst til at bo her sammen med os.

Information

 • Annoncetype: Til leje
 • Boligtype: Bofællesskab

Adresseoplysninger

Gl. Grevegård 1-21
5492 Vissenbjerg

Kontaktoplysninger

 • Balder Asmussen
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Links

grevegaard.blogspot.com/
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.