fbpx

3 værelses rækkehus ledig på Vestfyn

3 værelses rækkehus ledig på Vestfyn - greve_d92f7233d1e2c1c68163d971a804eaee

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Etableret år 1990
  Antal bo-enheder 24
  Aldersfordeling Aldersblandet
 • Fællesspisning

  Frekvens > 5 pr uge
  Pris pr. måltid (Voksen) 25
  Pris pr. måltid (Barn) 14

Beskrivelse

Treværelses lejlighed ledig per 15. september 2021

Lejemålet er cirka 80 kvadratmeter. Der have til, samt loftrum og skur. Huslejen er cirka 5500 kr + forbrug (forvent 1000 kr eller lidt mere). Depositum svarer til cirka tre måneders husleje.

Hvis vi får flere kvalificerede ansøgere, vil vi foretrække et par med børn. Ikke desto mindre opfordrer vi alle interesserede til at søge.

Hvordan kommer du I betragtning til at bo på Gl. Grevegård?

1. Læs alt på vores hjemmeside grundigt. Tænk over om et bofællesskab af vores type er noget for dig, og om din hverdag levner plads til at deltage i madordningen og de andre fælles aktiviteter.

2. Sov på det.

3. Hvis du stadig er interesseret så skriv til balderasmussen snabela gmail.com og inviter dig/jer til at besøge Gl. Grevegård, få en rundvisning og være med til fællesspisning. Hvis du kommer med to datoudspil, kan et af dem højest sandsynligt lade sig gøre.

4: Når du har set bofællesskabet og oplevet lydniveauet til fællesspisning (vi er mange, og en del små børn), skal du lige have en dag eller to til at overveje om vores bofællesskab er det rigtige for dig.

5. Hvis du stadig er interesseret skriver du en motiveret ansøgning med kontaktoplysninger der igen sendes til balderasmussen snabela gmail.com. Dette gør du senest den 20. august.

6. Kort efter tager fællesmødet stilling til, om du kan flytte ind.

Bofællesskabet Gl. Grevegård har ikke nogen bestemt profil på vores beboersammensætning. Vi vil gerne være en blandet flok, unge som gamle, mænd som kvinder. Den vigtigste kvalifikation vi efterlyser for at flytte ind her, er at du har rigtig meget lyst til at bo her sammen med os. 

Information

 • Annoncetype: Til leje
 • Boligtype: Bofællesskab
 • Antal værelser: 3

Adresseoplysninger

Gammel Grevegård 12
8
5492 Vissenbjerg

Kontaktoplysninger

 • Balder Asmussen
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 30208141

Links

grevegaard.blogspot.com/?fbclid=IwAR3kSOC3scIbZnBMXbsthi8YhhO7_0XjzORixyATGUVUG5bwrt3IvwveEKY
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.