fbpx

En 4- vær. på Gl. Grevegård til leje (5492 Vissenbjerg)

En 4- vær. på Gl. Grevegård til leje (5492 Vissenbjerg) - gl9_aae78402186789b61f57e8335ca732dd

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Etableret år 1990
  Antal bo-enheder 24
  Aldersfordeling Aldersblandet
 • Fællesspisning

  Frekvens > 5 pr uge

Beskrivelse

En 4-værelses lejlighed til leje i bofællesskabet Gl. Grevegård i Skalbjerg på Vestfyn (postnummer 5492 Vissenbjerg).

Der bliver en lejlighede ledig til indflytning i december 2020 eller snarest derefter.

Den 4-værelses lejlighed er på 99 godt indrettede kvadratmeter med terrasse og have til. Huslejen er lige knap 6200 kr. per måned. Hertil kommer forbrug af vand, varme og el (ca 1000 kr. per måned). Denne fireværelses består af  fire mindre værelser, en entre, et bryggers og en stor dagligstue og køkken i et rum (eftersom stuen også regnes for et væresle er det reelt en femværelses). 

Deadline for ansøgning er tirsdag den 20. oktober.

Hvordan kommer du I betragtning til at bo på Gl. Grevegård?

1. Læs alt på vores hjemmeside grundigt. Tænk over om et bofællesskab af vores type er noget for dig, og om din hverdag levner plads til at deltage i madordningen og de andre fælles aktiviteter.

2. Sov på det.

3. Hvis du stadig er interesseret så skriv til balderasmussen snabela gmail.com og inviter dig/jer til at besøge Gl. Grevegård, få en rundvisning og være med til fællesspisning. Hvis du kommer med to datoudspil, kan et af dem højest sandsynligt lade sig gøre.

4: Når du har set bofællesskabet og oplevet lydniveauet til fællesspisning (vi er mange, og en del små børn), skal du lige have en dag eller to til at overveje om vores bofællesskab er det rigtige for dig.

5. Hvis du stadig er interesseret skriver du en motiveret ansøgning med kontaktoplysninger der igen sendes til balderasmussen snabela gmail.com. Dette gør du senest den 20. oktober i år.

6. Kort efter tager fællesmødet stilling til, om du kan flytte ind.

Bofællesskabet Gl. Grevegård har ikke nogen bestemt profil på vores beboersammensætning. Vi vil gerne være en blandet flok, unge som gamle, mænd som kvinder. Vi leder altså ikke efter en bestemt type ansøger, ud over at du har rigtig meget lyst til at bo her sammen med os. Ikke desto miindre, eftersom der er tale om en af de store lejligheder, hvis der er flere kvalificerede ansøgere vil det være en fordel at være et par - gerne med børn. 

Information

 • Annoncetype: Til leje
 • Boligtype: Bofællesskab

Adresseoplysninger

Gl. Grevegård 1-21
5492 Vissenbjerg

Kontaktoplysninger

 • Balder Asmussen
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Links

grevegaard.blogspot.com/
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.