fbpx

Et-værelses ledigt

Et-værelses ledigt  - grevegard4_1_94847924e5525e0a895549e6053b1020

Oplysninger om bofællesskabet

Beskrivelse

Lille bolig ledig per 1. april 2021. Ansøgnigsfrist 20. marts.

En ungdomsbolig eller 1-værelses lejlighed er ledig. Lejemålet er ca. 30 kvm. Huslejen er lige knap 2500 kr. per måned. Lejemålet ligger på førstesalen i vores fælleshus. 

Ansøgere der er under 26 år og under uddannelse har førsteret, men hvis ingen sådanne søger, vil alle kunne komme i betragtning. 

Hvordan kommer du I betragtning til at bo på Gl. Grevegård?

1. Læs alt på vores hjemmeside grundigt. Tænk over om et bofællesskab af vores type er noget for dig, og om din hverdag levner plads til at deltage i madordningen og de andre fælles aktiviteter.

2. Sov på det.

3. Hvis du stadig er interesseret så skriv til balderasmussen snabela gmail.com og inviter dig/jer til at besøge Gl. Grevegård, få en rundvisning og være med til fællesspisning. Hvis du kommer med to datoudspil, kan et af dem højest sandsynligt lade sig gøre.

4: Når du har set bofællesskabet og oplevet lydniveauet til fællesspisning (vi er mange, og en del små børn), skal du lige have en dag eller to til at overveje om vores bofællesskab er det rigtige for dig.

5. Hvis du stadig er interesseret skriver du en motiveret ansøgning med kontaktoplysninger der igen sendes til balderasmussen snabela gmail.com. Dette gør du senest den 20. marts i år.

6. Kort efter tager fællesmødet stilling til, om du kan flytte ind.

Bofællesskabet Gl. Grevegård har ikke nogen bestemt profil på vores beboersammensætning. Vi vil gerne være en blandet flok, unge som gamle, mænd som kvinder. Vi leder altså ikke efter en bestemt type ansøger, ud over at du har rigtig meget lyst til at bo her sammen med os. 

 

Information

  • Annoncetype: Til leje
  • Boligtype: Bofællesskab

Adresseoplysninger

Gamle Grevegård 15
5492 Vissenbjerg

Kontaktoplysninger

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 30208141

Links

grevegaard.blogspot.com/
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.