fbpx

Ledige boliger i Spir - et nyopført bofællesskab for unge i Valby

Ledige boliger i Spir - et nyopført bofællesskab for unge i Valby - Bofaellesskabet_SPIR_10e56128b323f4469e7ff3b0110a611d

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Etableret år 2021
  Antal bo-enheder 42
  Aldersfordeling Voksne
 • Energi

  Fjernvarme Rumopvarmning
  Produktion af el Offentligt elværk
  Vandressource Fra vandværk
 • Fælles

  • Fælleshus
  • Festlokale
  • Vaskeri
  • Tørrerum
 • Fællesspisning

  Frekvens < 5 pr. md

Beskrivelse

Spir er et nybygget boligfællesskab for unge mellem 18 og 35 år, som gerne vil have et hverdagsfællesskab med deres naboer.

Lejeboligerne tilbydes til unge, som er i starten af deres arbejdsliv eller som er i gang med en uddannelse eller begge dele. Beboerne har ikke børn på indflytningstidspunktet, da bofællesskabet ikke henvender sig til familier. Bofællesskabet henvender sig primært til unge, som har lyst til at dyrke det nære fællesskab og hygge sig med sine samboer, men her er også plads til, at man kan trække sig tilbage i sin lejlighed.

Bofællesskabet består i alt af 42 lejelejligheder og beboerne deles om de fælles opholdsrum på de 7 etager og svalegangene. Der findes to boligtyper; 7 delevenlige maxiboliger og 35 miniboliger. På hver etage ligger der fem miniboliger, et fællesrum og en maxibolig. Stuelejlighederne har egne indgange, og beboere på 1. - 6. sal har indgang til deres lejligheder fra svalegangen via elevatoren eller trappen.

Maxi-boligen er en delebolig, hvor 4 venner deler en 5 værelseslejlighed på ca. 131 m2. Hver beboere har hvert sit private værelse på ca. 10 m2, og beboerne deler lejlighedens private fællesareal; et kombineret opholdsstue- og køkken samt to badeværelser. Beboerne i maxiboligerne skal kende hinanden på forhånd før indflytning.

Mini-boligen er en studio-bolig på ca. 58 m2. Her kan man bo alene eller sammen med sin kæreste. Mini-boligerne har et soveværelse, et badeværelse og en kombineret stue med et trinette-køkken med mikroovn.

Bofællesskabet har fokus på hverdagsfællesskabet i en til tider travl hverdag. I Spir får du med muligheder for liv og fællesskab på tværs af etager. Du får færre kvadratmeter til dig selv men flere kvadratmeter til fællesskab.

Bofællesskabets fællesrum er husets samlingspunkter. Disse ligger centralt placeret med plads til fællesspisning, hygge og stille stunder – så der er plads til at danne relationer og venskaber i. Fællessrummene består af bl.a. fælles opholdslokale, lounge, krearum, vaskeri, biograf, fællesskøkken, bibliotekscafe og mini-orangeri.

Som beboer forventes det, at man deltager aktivt i bofællesskabets liv. Derfor forventes beboerne at lægge frivillige timer i bofællesskabet og bidrage til at fremme og pleje husets sociale liv. Man skal derfor være indstilllet på at lægge nogle timer i fællesskabet til fx indkøb, madlavning og oprydning samt at arrangere eller deltage i hyggeaftener eller andre aktiviteter.

Vil du læse mere om bofællesskabets værdigrundlag, fællesrummenes indretning og husets ambassadørkorps kan du læse mere her: https://groenttorvet.dk/wp-content/uploads/2021/05/Vaerdiprogram-Bofaellesskab-Spir-2021_final.pdf

Er du interessert i at se en oversigt over de ledige boligers størrelser, plantegninger, depositum og husleje, så følg dette link: Priser og plantegninger fællesskabsboliger - Grønttorvet (groenttorvet.dk)

Der er flere ledige boliger og muilghed for indflytning allerede fra 01.07.2021 

For at komme i betragtning til en bolig – skal du skrive en motiveret ansøgning her https://groenttorvet.dk/spireahus/spirea-hus-bofaellesskab/

Information

 • Annoncetype: Til leje
 • Boligtype: Bofællesskab
 • Indskud: 3 mdr. husleje
 • Månedlig leje: 8.870 - 18.630 inkl. forbrug
 • Antal værelser: 1

Adresseoplysninger

Ingrid Marievej 17 - 23
2500 Valby

Kontaktoplysninger

 • Ann-Beth Senger
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 30464889

Links

groenttorvet.dk/spireahus/spirea-hus-bofaellesskab/
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.