fbpx

Næsgården

Næsgården - Naesholmvej__SG32870_cbfd72b5228b07528bb6dc2fe837a1d9

Oplysninger om bofællesskabet

 • Struktur

  Antal bo-enheder 3
  Aldersfordeling Aldersblandet
 • Økonomi

  Kontantpris 4995000
  Udbetaling 250000
  Ejerudgift pr. md. 6638
  Brutto pr. md. 20378
  Netto pr. md. 17783

Beskrivelse

Landlig idyl til to familier – og kun 9 minutters gang fra stationen.

Har du en drøm om at bo med familien på landet og med dine gode venner eller andre i familien lige inde ved siden af, så er denne ejendom noget nær det perfekte sted. 

For enden af en grusvej, ligger denne gulkalkede gård, der er opdelt i to store boliger (hvoraf den ene også rummer en mindre lejlighed med egen indgang). 

Her er næsten alt hvad hjertet kan begære, hvis man drømmer om at bo på landet: Masser af gamle frugttræer, fint anlagt køkkenhave, hønsegård, værksteder, plads til at tumle og spille fodbold, eller have et par heste eller en flok får, der kan hygge sig i stalden og på engene. Der er egen sø i haven, hvor man kan tage en dukkert i sommervarmen eller fiske rudskaller med børnene – og der er fangstgaranti. Der er hjemmebygget røgeovn og et charmerende lille orangeri, hvor man kan forspire grøntsagerne og trække indenfor på de kølige forårs- og efterårsdage. Med andre ord, så er der masser af muligheder for både kreative udfoldelser, selvforsyning og fællesskab, og det er lige til at flytte ind i.

Boligen 4A:

Denne bolig, der er på 204 m2, er beliggende i den østlige længe og emmer af hygge med mange små fine detaljer. Fra den rummelige entré kommer man ind i et stort skønt landkøkken med fadebur og spiseplads, hvor hele familien kan samles. Herfra er der også udgang til en østvendte terrasse og haven med det lille orangeri. I stueetagen er der desuden to gode værelser og et badeværelse med både brus og karbad. På førstesalen finder man dagligstuen, hvor der er åbnet op til kip, og yderlige to værelser samt boligens andet badeværelse.

Til denne bolig hører også jordene omkring gården på ca. 4 hektar, samt staldbygningerne, hvor der lige nu bl.a. er indrettet et fælles rum til affaldssortering og to værksteder. Derudover er der et stort fyr-og vaskerum, hvor pillefyret står og med god plads til fælles vaskemaskine, tørresnore, og en vask, hvor man bl.a. kan skylle jorden af grøntsagerne, før man tager dem ind.

Boligen 4B:

Denne bolig er på 269 m2 beboelse (inkl. særskilt lejlighed med egen indgang). Stilen er moderne med rene linjer. Fra entreen er der adgang til badeværelse og til det store køkkenalrum med god plads til både spise- og sofaafdeling. Herfra er der en charmerende udsigt over søen og udgang til den store sydvendte træterrasse. På 1. salen, der er åbnet op til kip, er der endnu et badeværelse, et mindre værelse, et gennemgangsrum med god plads til sofakrog, og i hver sin ende finder man de to større værelser, begge med walk-in-closet. Til denne bolig hører også en mindre lejlighed med egen indgang, værelse, badeværelse, tekøkken og en stue, der har udgang til egen sydvendt terrasse. Hvis man ønsker at inddrage lejligheden og få en større sammenhængende bolig, kan man fra tekøkkenet etablere en dør ind til entreen ved siden af.

Området:

Som et ekstra plus, ligger gården kun 9 minutters gang fra Asnæs Station, så man hurtigt kan komme til Holbæk eller Nykøbing Sj. med lokalbanen. Der er også kort afstand til indkøbscenter, daginstitutioner, skole, gymnasium, bibliotek mm. I bil tager det ca. 1 time at komme til København.

Sælges samlet:

De to boliger har hver deres matrikel, men sælges samlet, så hvis du har forelsket dig i den ene af dem, må du ud og overbevise dine venner om, at de skal købe den anden.

 

 

Information

 • Annoncetype: Til salg
 • Boligtype: Bofællesskab
 • Kontantpris: 4995000
 • Udbetaling: 250000
 • Brutto pr. md.: 20378
 • Netto pr. md.: 17783
 • Energimærke: E
 • Antal værelser: 9
 • Boligareal: 473
 • Grundareal: 41375
 • Download Salgsopstilling_2.pdf

Adresseoplysninger

Næsholmvej 4A og 4B
4550 Asnæs

Kontaktoplysninger

 • Nybolig Odsherred
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 59318900

Links

www.nybolig.dk/boliglandbrug/4550/naesholmvej/104924/h7477
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.