fbpx

Vingefanget inviterer til informationsmøder

Vingefanget inviterer til informationsmøder - vingefanget-skitse_ad461cbbecc45612a15c9df171bed182

Oplysninger om bofællesskabet

  • Struktur

    Antal bo-enheder 38
    Aldersfordeling Aldersblandet

Beskrivelse

Vingefanget inviterer til informationsmøder på Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse:

Torsdag den 07. marts 2019, kl. 19:00, eller:

Onsdag den 27. marts 2019, kl. 19:00.

Bofællesskabet Vingefanget er en forening, der siden 2016 har arbejdet for at etablere et bofællesskab på byggefelt III i Lånshøj. Foreningen består af medlemmer, der har et sammenfaldende ønske om at etablere et blandet bofællesskab med beboere bestående af yngre, midaldrende og ældre familier med eller uden børn. Vi ønsker et fællesskab, der bygger på rummelighed, bæredygtighed og frem for alt troen på at et forpligtende fællesskab er berigende for den enkelte.

Boligformen skal være som ejerboliger med et fælleshus, hvor der er mulighed for fællesspisning og andre fælles aktiviteter.

Bofællesskabet har indledt et samarbejde med et byggeudviklingsselskab med den hensigt at etablere 38 boliger og et fælleshus på 300m2 med byggestart sensommer/efterår 2019 og indflytning i 2020.

Boligerne bygges i god gedigen kvalitet, og der laves forskellige størrelse efter aftale (ca. 90, 110 og 130 m2 med henholdsvis 2, 3 og 4 værelser), således at foreningen kan rumme både enlige, par og familier. Der er et mindre redskabs-/cykelskur til hver bolig, samt mindre private terrasser.

Vi er ikke fuldt booket endnu og er derfor til stadighed på udkig efter nye kommende bofæller, der deler samme vision som os. Vi afholder løbende informationsmøder for nye og kommende medlemmer, hvor du vil kunne møde os og få svar på alle dine spørgsmål. For næste informationsmøde, værdier og hvem vi er, se vores hjemmeside www.vingefanget.dk.

Information

  • Annoncetype: Til salg
  • Boligtype: Bofællesskab

Adresseoplysninger

Værløse flyveplads, Lånshøj
3500 Værløse

Kontaktoplysninger

  • Sidsel Ejerskov
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 60951109

Links

www.vingefanget.dk
 
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her

Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her