fbpx

Ønsker du også at flytte i et bofællesskab?

Vil du bo i et bofællesskab? - Så læs videre her!

Hjemmesiden, du er på lige nu, er blandt andet et katalog over bofællesskaber i Danmark. Hjemmesiden repræsenterer altså IKKE et specifikt bofællesskab og kan derfor ikke kontaktes for at bliver skrevet op på en venteliste eller interesseliste.

Hvis du ønkser oplysninger om et bofællesskab, som ikke fremgår af vores registrering, skal du kontakte de pågældende bofællesskab direkte. Hvis vi ikke har oplyst kontaktoplysninger på bofællesskabet, er det fordi vi IKKE har disse oplysninger. 

Hvis du ønsker at bliver skrevet op til en bolig i et bofællesskab, skal du ligeledes henvende dig direkte til det bofællesskab, du er interesseret i. 

Du kan se, hvilke bofællesskaber der er registreret på denne hjemmeside, ved at klikke på dette link:

KATALOG OVER BOFÆLLESSKABER

Når du har fundet et eller flere bofællesskaber, du er interesseret i, kontakter du disse bofællesskaber direkte og altså IKKE ved at sende en besked til os. Vi ved ikke mere om bofællesskaberne, end der står i kataloget.

Du kan også se på vores hjemmeside, hvilke bofællesskaber, der direkte annoncerer efter nye beboere. Denne boligliste ser du ved at klikke på dette link:

BOLIGER TIL SALG ELLER LEJE

Hvis du har generelle spørgsmål til det at flytte i et bofællesskab, eller du af andre grunde har brug for at kontakte os, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig. 

Held og lykke med søgningen.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.


Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.