fbpx

Før du kan oprette et emne i vidensbanken

Du er nu i gang med at oprette et emne i Vidensbanken på vores hjemmeside. Det takker vi dig for. Vi er afhængige af, at vores brugere og medlemmer bidrager til indholdet af hjemmsiden og vidensbanken er et særligt attraktivt område for alle, der vil vide mere om disse emner.

Inden du når til at kunne indtaste i Vidensbanken, skal du logge ind på Bofællesskab.dk her

Er du endnu ikke oprettet som bruger, skal du først oprette dig her. Herefter kan du logge på med dit brugernavn og adgangskode. Bemærk, at det er gratis at oprette sig som bruger af hjemmesiden.

Når du bliver oprettet som bruger hos Bofællesskab.dk, accepterer du vores betingelser for brugen af hjemmesiden. Det betyder blandt andet, at du accepterer, at vi opretter dig som modtager af vores nyhedsbrev, som sendes til dig 6-8 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dette nyhedsbrev med et link nederst i hvert nyhedsbrev.

Når dit bidrag til vidensbanken er indtastet, skal det godkendes af en administrator. Først derefter kan du se dit bidrag på hjemmesiden.

Hvis du på et tidspunkt ønsker at blive slettet som bruger af vores hjemmeside, skal du blot give os besked i en mail. Herefter sletter vi din profil fra vores hjemmeside.

Venlig hilsen

Rudy Madsen
Bofællesskab.dk

Køb medlemskab og støt foreningen bofællesskab.dk


Få adgang til flere funktioner og muligheder med et medlemskab af foreningen. Vi tilbyder flere typer medlemskaber, målrettet bofællesskaber og private enkeltpersoner. 

Ønsker du blot at støtte foreningen bofælleskab.dk tilbyder vi også et støttemedlemskab.
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.