fbpx

Du er ikke forbundet. Nyhedsbrevet kan inkludere nogle brugerinformationer, så de vises måske ikke korrekt.

Grøn markedsplads, grønne nabofællesskaber og lidt aftensol

Grøn markedsplads, grønne nabofællesskaber og lidt aftensol

Bofællesskab.dk Logo

 

Hej Gæst,

 

SOMMEREN ER PÅ VEJ

Der er grøde i jorden og alt blomstrer i haver og på marker - også i bofællesskabsverdenen er der gang i den. Der arrangeres sommermarked på Munksøgård, en ny håndbog for bofællesskaber ser dagens lys og der holdes virtuelle møder under konceptet Fredage Med Fællesskab.

 

Alt dette og mere kan du læse om i dette nyhedsbrev. 

 

God fornøjelse og god sommer!


 

GRØNNE NABOFÆLLESSKABER

Har du hørt om Grønne Nabofællesskaber? Denne artikel fortæller lidt om, hvad det er for en størrelse, samt om hvordan bofællesskab.dk er involveret i et forskningsprojekt om, hvordan den grønne omstilling også kan være en grundlæggende social omstilling, der involverer nabofællesskaber. Vi sender også en opfordring ud til bofællesskaber rundt om i landet om at skabe eller deltage i grønne nabofællesskaber, og på den måde bidrage mere til den grønne omstilling.

 


 

FREDAG, FYRAFTEN OG FÆLLESSKAB

“Fredage med Fællesskab” er fyraftensmøder for alle, der ønsker inspiration til liv, tiltag og aktiviteter i bofællesskaber. Det er erfaringsudvekslinger, løsninger på problemstillinger, der optager fællesskaber lige nu, og så er det gratis, nemt og ligetil at deltage uanset hvor i landet, du befinder dig. 



VIRKSOMHEDER I FÆLLESSKABER - BUTIK AFTENSOL

Med ønsket om at sætte fokus på virksomheder i bofællesskaberne - hvordan dette gøres og fungerer i praksis, bringer vi i denne artikel historien om Butik Aftensol - en lille lokal økologisk gårdbutik beliggende i bofællesskabet Munksøgård i Trekroner.



DET GRØNNE SOMMERMARKED

Har du planer d. 3 juni 2023? Hvis ikke, så sæt kryds i kalenderen! Landsforeningen for Økosamfund og en lokal arbejdsgruppe inviterer nemlig til Det Grønne Sommermarked - et nyt koncept, som skal danne rammen om fællesskab, markedsplads og bæredygtig livsstil.



BO-FÆLLES-SKAB

Sideløbende med Bofællesskab.dk’s startpakke til nye bofælleskaber, udkommer der nu en håndbog, der har samme formål: At hjælpe nye fællesskaber godt i gang, med særligt fokus på jura og økonomi. De to skribenter, Jacob Rask og Helena Reumert Gjerding, har haft adgang til Bofællesskab.dk’s startpakkemateriale og bogen er blevet til i et samarbejde, idet de forskellige produkter fint kan supplere hinanden.


‍Nyhedsbrevet er udsendt af:

Foreningen Bofællesskab.dk

Sædekildegårdvej 1

DK 5250 Odense SV

Tlf. +45 28 91 99 01

Mail: info@bofaellesskab.dk