fbpx

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Generalforsamling i Foreningen Bofællesskab.dk 2022

Kære bofællesskabsven

Foreningen Bofællesskab.dk inviterer hermed til årets generalforsamling, der i år ligesom sidste år afholdes som et online møde, over programmet Zoom. Du kan altså sidde trygt og godt i din egen stue og deltage i generalforsamlingen via din computer eller mobiltelefon.

Vi skal sammen høre om året der gik og om handlingsplanen for foreningen den næste tid. Vi er også spændte på at høre din mening om, hvor Foreningen Bofællesskab.dk skal bevæge sig henad.

Start dato 29-05-2022 10:00
Maks pladser
Tilmeldt 43
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online
Informationsmøde om Bofællesskabet Vingefanget i Vinge

Vinge bygger Bærebo et bofællesskab for alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der vil snuse til projektet ligesom dig selv og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilken slags bofællesskaber, vi bygger.

Start dato 04-06-2022 10:00
Maks pladser
Pris Gratis
Det foregår her Vingefanget
Informationsmøde om Bofællesskabet Birketrolden i Helsinge

Troldebakkerne i Helsinge bygger Bærebo et bofællesskab for alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der vil snuse til projektet ligesom dig selv og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilken slags bofællesskaber, vi bygger. 

Start dato 04-06-2022 13:30
Maks pladser
Pris Gratis
Det foregår her Højbogård
ONLINE informationsmøde: Helsinge og Vinge

Kom med til online informationsmøde om Bærebos kommende bofællesskaber – Birketrolden i Helsinge og Vingefanget i Vinge.

Start dato 22-06-2022 19:00
Maks pladser
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.