Generalforsamlingen

Foreningens højeste myndighed er generalforsamlingen. Den ordinære generalforsamling afholdes årligt, inden udgangen af maj måned.

På generalforsamlingen drøftes og besluttes alt, hvad der overordnet set berører foreningens liv og udvikling. Alle medlemmer har møde- og stemmeret.

Foreningens budget og regnskab fremlægges og godkendes på generalforsamlingen. Det er også her, at foreningens handleplan fremlægges og godkendes for det kommende år.

Er du medlem af foreningen og overvejer du at stille op til en bestyrelsespost, skal du kontakte foreningens forperson, som vil guide dig i forhold til, hvad en bestyrelsespost indebær.

Generalforsamlingen afholdes forskellige steder i landets bofællesskaber. Indtil nu har generalforsamlingen været afholdt i Bofællesskabet Bondebjerget i Odense og i Grobund i Ebeltoft.

Se i øvrigt foreningens vedtægter for flere oplysninger om generalforsamlingen.

Referater:

Regnskab 2018

Bestyrelsens beretning 2019

Referat fra generalforsamling 2019 i Grobund, Ebeltoft

Referat fra ekstraordinær generalforssamling 2018 i Bondebjerget, Odense

Referat fra stiftende generalforsamling 2018 i Bondebjerget, Odense

Bliv medlem inden generalforsamlingen

Hvis du vil deltage på generalforsamlingen, skal du være medlem.

Du kan blive medlem her, eller du kan tegne et medlemskab på selve dagen, lige inden generalforsamligen starter.

Klik på knappen og se, hvilket medlemskab, der passer til dig og dit bofællesskab.