Bestyrelsen

Foreningen Bofællesskab.dk’s bestyrelse har til opgave at arbejde med foreningens visioner og drift i henhold til generalforsamlingens beslutninger og foreningens formål. Der afholdes bestyrelsesmøder efter behov, men der sigtes på i hvert fald et hver måned.

Bestyrelsen for Foreningen Bofællesskab.dk består af fem personer. Når bestyrelsen er valgt på årets generalforsamling, konstituerer de sig selv. Forpersonen vælges dog direkte.

Ønsker du at sende en mail til  bestyrelsen, er mailadressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestyrelsen består af:

Camilla Nielsen-Englyst

Kasserer

Camilla er involveret i mange projekter. Hun sidder i øjeblikket i projektgruppen, hvor hun blandt andet arbejder med at kvalificere vidensbanken. Camilla bor i Økosamfundet Hallingelille og er aktiv i Landsforeningen for Økosamfund (LØS) og Global Ecovillage Network (GEN).

Birger Lilja Kristoffersen

Bestyrelsesmedlem

Birger har været med til at etablere og bor stadig i Bofællesskabet Lille Grundet ved Vejle. Han er uddannet arkitekt og interesserer sig såvel for bofælleskabernes samfundsmæssige betydning, som for de personlige udviklingsmuligheder der ligger i denne boform.

Matthias Köppe

Bestyrelsesmedlem

Matthias er lige dele økonom og social aktivist, med sin baggrund fra den finansielle sektor som privat og erhvervskunderådgiver i Merkur. Matthias har boet i flere år på Svanholm – Økologisk Storkollektiv. Han arbejder på at fremme kollektivt eje, bæredygtige og socialøkonomiske virksomheder.

Bestyrelsessuppleant - administrator

Rudy er initiativtager til det nuværende Bofællesskab.dk, som så dagens lys i 2016.  Han bor selv i Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge ved Odense.

Bliv frivillig i Bofællesskab.dk

Vil du gøre en forskel i en almennyttigt forening, der understøtter og fremmer fællesskabsorienterede boformer i Danmark?